marți, iulie 5, 2022

UTA obține un egal de supraviețuire cu Pandurii și… de doi bani speranță pentru viitorul apropiat

 

Pandurii Tg. Jiu  – UTA 1 – 1  (0 – 1)

Pandurii: Moga – Băjan, Turda, Celea, Cr. Munteanu – D. Pîrvulescu, Raiciu, Cenaj, Şut – C. Ionică, Tudoran.  Au mai evoluat: Maxin, Vasilescu, Vodă.  Anrenor: Adrian Bogoi.
  UTA: Bodea – Dan, Manea, Markovic, Burlă – Tănase, Jorza – Petra, Buia, Hlistei – Curtuiuș. Au mai evoluat : Stahl, Prună și Roșca. Director tehnic: Ionuţ Popa; Antrenor: Cristian Todea
Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște) asistenți Adrian Vornicu (Iași), Romică Bîrdeș (Pitești). Rezervă: Iulian Mihai (Râmnicu Vâlcea)
Observatori AJF: Iulian Spătaru (Timișoara), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea).
Pentru gazde , jocul de astăzi de la Motru reprezenta poate ultima șansă de salvare de la retrogradare în vreme ce UTA se afla și ea în zona „nisipurilor mișcătoare”. După dușul rece de acasă cu Sportul Snagov, elevii lui Todea aveau nevoie de un rezultat bun. A rezultat un început echilibrat de joc, prima ocazie mai clară a aparținut arădenilor dar șutul lui Buia din minutul 13 a trecut puțin alături. Hilistei  a avut și el o apariție periculoasă pentru ca la scurt timp UTA să deschidă scorul, prin reușita lui Buia. După gol, Pandurii au avut mai mult posesia dar ocaziile de poartă au lipsit, UTA a jucat bine defensiv la rezultat. După pauză, gazdele au făcut așezări ofensive și au fost mai prezente în careul arădean dar inprecise la finalizare. În minutul 67, Burlă la faultat în careu pe nou intratul Maxin, iar gazdele au restabilit egalitatea, în minutul următor a intrat Prună.  UTA a ratat o mare ocazie în minutul 75, Burlă a executat atunci bine o lovitură liberă, obținută de Stahl, Hilistei a deviat cu capul în bara fostei sale echipe, portarul nu mai putea să intervină. Cinci minute mai târziu, Pandurii au trecut și ei în cont o situație, dar șutul lui Pîrvulescu a trecut puțin alături. Joc cu garda jos în ultimul sfert de oră, portarul Moga a scos și el o minge de sub transversală la reluarea lui Curtuiuș în minutul 82. Două minute mai târziu, Tănase a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene și UTA e nevoită să se apere. În tur oaspeții au condus la Șiria și gazdele au revenit, acum istoria s-a scris cam la fel. Peste câteva zile în intermediară vine ASU Poli Timișoara.

Așa s-a marcat:

Minutul 18; centrare Burlă, Buia a reluat cu latul din careul mic 0 -1

Minutul 68; Penalty obținut de Maxin în contact cu Burlă, Băjan a înscris cu un șut în dreapta portarului 1 – 1

Ultimele Știri

Related news