SPORTURI

UTA pierde meciul cu „Luceafărul” cu un UMILITOR 0-3: „Mulțumim galeriei pentru susținere și ne pare rău pentru rezultat!”… comunică clubul

 

UTA – Luceafărul Oradea  0 – 3 ( 0 – 2)

Runda a 25-a din liga secundă de fotbal nu a fost deloc una favorabilă pentru arădeni deșii întâlneau pe teren propriu o echipă situată sub linia de menținere în liga secundă. În tur arădenii s-au impus cu scorul de 1 – 0, dar în iarnă loturile celor două echipe au suferit schimbări. Pentru meciul de azi tehnicianul arădean nu a putut să-i folosească pe Melinte și Copaci iar unii jucători au intrat în teren acuzând probleme cauzate de terenul sintetic. După un sfert de oră de joc, Kanda la angajat bine pe Cipri Rus care a reluat puțin pe lângă bară. Poate altul era cursu jocului dacă UTA deschidea scorul la faza descrisă mai sus. Replica orădenilor a venit promt, Bodea nu s-a înțeles cu un apărător și Paraschiv a fost aproape să profite. La următoarea situație oaspeții au deschis scorul pe o nouă greșală individuală. După gol, UTA a avut posesia in teren dar nu și-a creat ocazii de gol. Pe finalul primei reprize orădenii au primit un penalty contestat vehement de arădeni, Bebey cade ușor lângă Șeroni! UTA a forțat ofensiv prin două schimbări la pauză și schimbarea sistemului de joc în 4-4-2. Ștahl a părăsit jocul accidentat a evoluat doar 13 minute! Kanda a tras bine dar portarul a respins de sub bară, ocazie consumată în minutul 63. Cinci minute mai târziu două ocazii bihorene Paraschiv șut în blocaj, Dulca reia peste poartă. UTA a jucat ultimele 20 de minute în inferioritate numerică, R. Iuga a căzut ca secerat și a ajuns la spital, antrenorul avea efectuate toate schimbările. Șeronii a evoluat varf pe final de meci și a fost aproape de gol dar șutul său deviat a trecut puțin alături în minutul 89. În minutele suplimentare orădenii au primit un nou penalty după un contact între Ivan și Paraschiv, transformat cu noroc de acesta din urmă. În runda următoare UTA merge la Clinceni.

Așa s-a marcat:
Minutul 22, Dulca a centrat pentru V. Pop care a deviat cu latul din marginea careului mic 0 – 1.
Minutul 39, Penalty executat de V. Pop în stânga lui Bodea, 0 – 2.
Minutul 91, Paraschiv execută lovitura de pe punctul cu var, Bodea respinge la același Paraschiv 0 – 3.
UTA: Bodea – Iuga, El Hasni, Seroni, Ciucur – Neagu, Hrezdac – Costin, Miculescu, Kanda – C. Rus. Au mai evoluat: D. Popa, Stahl, Ivan Antrenor: Ionuț Popa
Luceafărul: Moga – Ciul, Oros, Băican, Dulca, Paraschiv, Prejmerean, Yabre, V. Pop, Lu, Bebey, Au mai evoluat: Ludușan, Mitrică, Preoteasa.
Arbitri: Cristian Codrea (Baia Mare) – Bogdan Dragoș (Făgăraș), Răzvan Soporan (Baia Mare). Rezervă: Claudiu Gaitin (Timișoara). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Dan Jiga (Bistrița).

Cosmin Gherman, 16 martie 2019 3:47