marți, octombrie 4, 2022

UTA – prezentare oficială în fața suporterilor. Obiectiv: PROMOVAREA!

 

 

Înaintea primului meci de pe teren propriu din Liga secundă, în noul sezon, UTA  și-a prezentat lotul și întregul staff  în fața suporterilor  și a jurnaliștilor.

Echipa are ca obiectiv PROMOVAREA. Aproximativ 100 de suporteri au fost prezenți la Biavati pentru a vedea lotul de 24 de jucători, unii dintre aceștia aflați la echipă de la începutul proiectului din UTA Bătrâna Doamnă în prima ligă din județ.Înainte de prezentarea lotului  a avut loc o conferință interactivă,  întrebările au venit și din sală de la suporterii vechi ai echipei, cei care au văzut din tribune succesul echipei arădene. În sală au mai fost prezenți foști jucători, fostele glorii ale grupării arădene și antrenori. Nu puteau lipsi, Domide, Mircea Aslău sau Sorin Botiș. Moderatori au fost Gabriel Iazbinsky și Codruț Grădinaru, directorul clubului. Au răspuns întrebărilor, antrenorul Adi Mihalcea, Claudiu Drăgan și macedonianul Adili, care a stârnit zâmbete vorbind în limba română. Această nouă echipă a produs deja bucurii, învingând o contracandidată chiar pe terenul acesteia, la Târgoviște. În această perioadă când sportul suferă la nivel național, UTA începe sezonul fără datorii către jucători și terți, ceea ce  înseamnă că trece printr-o perioadă de stabilitate. Conferința a fost deschisă de Claudiu Drăgan, director sportiv. Adi Mihalcea a subliniat că în prima etapă a contat rezultatul și dorința de victorie, atitudinea. E important meciul următor chiar dacă în fața unei echipe nou-promovate, Metaloglobus București. Sunt soluții pe posturi și numeric și valoric. „Cea mai mare investiție a fost în experiență, remarc mereu grupul nu un jucător individual, discuțiiile individuale rămân în bucătăria noastră”, a spus Mihalcea. Echipa a făcut un singur antrenament la Șiria, joi, și nu e exclus nici vineri. Au fost create condiții bune de pregătire, în rest s-a optat pentru un teren cu dimensiuni precum cel de la Șiria, gazdă cel puțin până în iarnă.

Metaloglobus o echipă omogenă…
Echipa vizitatore de sâmbătă, are un lot omogen cu jucătorii care au promovat, are ceva din stilul celor de la Academia Hagi, antrenor Bogdan Argeș Vintilă, un fost jucător al celor de la UTA. Echipa își joacă meciurile de acasă pe un teren sintetic iar viteza de joc e diferită. Metaloglobus construiește și nu refuză jocul, e o echipă omogenă. Contracandidate la promovare rămân, Târgoviște, Sibiu, Târgu Mureș și Dunărea Călărași. Meciurile cu echipele din Timișoara sunt doar meciuri  de suflet nu sunt contracandidate la promovare.

Peste 400 de abonați, continuă vânzarea abonamentelor…

Cu privire la numărul abonaților care mereu au susținut UTA, putem spune că s-au vândul 450 de abonamente, capacitatea tribunelor din Șiria fiind de 2000 de locuri. De asemenea, vânzarea abonamentelor continuă  la „Biavati”, chiar și sâmbătă dimineață, înaintea meciului cu Metaloglobus București care va începe de la ora 10:00.
Până la meciul de sâmbătă, Ștefan Grigorie va fi apt de joc, iar prezența celor 2 juniori la lotul reprezentativ nu este o problemă, au capacitatea să susțină jocuri în interval scurt de timp.

Ultimele Știri

Related news