marți, ianuarie 31, 2023

UTA primește vizita unei nou-promovate și ANUNȚĂ că încă se mai vând abonamente pentru acest sezon

 

Runda cu numărul trei a sezonului 2019-2020 aduce la Arad echipa din Miercurea Ciuc. Nou-promovata FK Csikszereda e privită cu multă atenție de roș-albi, din rândurile căror e transmisă stare de concentrare intensă.

Având în vedere interesul crescut pentru abonamente pentru sezonul 2019-2020, după startul excelent de campionat a grupării arădene, clubul UTA anunță că procedura de vânzare continuă până în ziua meciului cu Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a III-a. Rezervările pot fi făcute la numărul de WhatsApp 0744.767.291, iar achitarea și ridicarea abonamentelor se desfășoară în ziua meciului, la casa de bilete de la stadionul ”Motorul”.

Ne așteaptă un joc complicat, am spus-o și după victoria de la Petrolul. Îi cunosc bine pe cei de la Csikszereda, știm că sunt o echipă organizată, arțăgoasă, nu vor veni să ridice steagul aici. Trebuie să fim conștienți de importanța punctelor puse în joc. Pornim favoriți, tocmai de aceea trebuie să abordăm hotărîți, să ne impunem de la început stilul”, a subliniat antrenorul Laszlo Balint.

„Sunt convins că ne așteaptă un meci la fel de greu ca și cel de la Ploiești. Trebuie să fim concentrați, suntem motivați sută la sută să luăm cele trei puncte. Avem un vestiar puternic, un lot bun, vom face tot ce ține de noi să câștigăm”, a transmis atacantul Vali Buhăcianu.

„Dorim să ne impunem jocul din primul minut. Nu avem voie să facem pași greșiți acasă, ne dorim să avem suporterii lângă noi cum i-am avut de la începutul sezonului, i-am simțit aproape, iar acest lucru ne dă încredere”, a completat apărătorul Florin Ilie. Confruntarea dintre cele două combatante e programată pentru sâmbătă la matineu.

Ultimele Știri

Related news