sâmbătă, octombrie 8, 2022

[FOTBAL] UTA s-a dezlănțuit după pauză în amicalul cu Șoimii Lipova

 

UTA a încheiat al treilea amical din stagiunea de pregătire fără înfrângere, elevii lui Mihalcea au trecut de Șoimii Lipova cu 4-0 (1-0). E drept că a avut în față o echipă aflată la începutul programului de pregătire, dar în buna colaborare dintre cele două cluburi meciul a avut loc. Deși inițial era drept loc de disputare a jocului de verificare stadionul din Șiria, în cele din urmă, gazdă a fost și de această dată stadionul din Sânicolau Mic unde UTA a mai bifat două victorii în această vară cu Șimand și Szeged 2011. Această schimbare a locației a avut la bază protejarea gazonului din Șiria după ultimele ploi, dar și faptul că UTA joacă la Târgoviște primul joc oficial din noul sezon în care are ca obiectiv promovarea. UTA a rămas fără Adili în teren încă de la jumătatea primei reprize, acesta a văzut consecutiv două cartonașe galbene în aceeași fază manifestând o stare de nervozitate. UTA a avut momente bune de joc, se vede lipsa de omogenitate a echipei, dar apar trasee de joc.

Așa s-a marcat:
Min 34, penalty transformat de Grigorie în dreapta portarului, după un henț în careu, la capătul unei lovituri de colț, 1-0.
Min 57, șut pe jos din alergare Stahl de la marginea careului 2-0.
Min 58, același Stahl este lansat pătrunde și pasează în careul mic pentru Roman care îndeplinește o simplă formalitate, 3-0.
Min.70, Roman reia din careul mare la vinclu și stabilește scorul final 4-0.

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Asani – Tănase – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – Curtuiuș.
Au mai evoluat: Stah, Barna, Costin, Ioga, Toma, Cârstocea, Izet.

Antrenor: A. Mihalcea.

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Calvin, Pașcu, Tomuț – Piț, Bier, S. Popa, Copil – Vasinc, Trabalka.
Au mai evoluat: Mandache, Bercu, Deta, Pantea, Jichici, Simion, Vasile, Filimon.

Antrenor: Flavius Sabău.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Sebastian Pantea, Denis Dista.

Ultimele Știri

Related news