SPORTURI

UTA s-a întors învingătoare, cu un gol marcat în ultima fază a meciului amical cu Elore Bekescsaba

 

Elore Bekescsaba – UTA 1 – 2 (1 – 0)

În penultimul joc de verificare din această vară, UTA s-a deplasat din nou în Ungaria pe terenul celor de la Elore Bekescsaba. În tur la Arad scorul a fost egal, 2 – 2.

Elore: Rybansky – David, Nagy, Babinyecz, Zahoran – Hursan – Mezei, Lustyik, Mariș, Szalai – Toth.
UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Oprea,Tănase – Stahl, Enescu, Petra – Al. Pop.

UTA a fost mai prezentă în joc încă din debut, dar gazdele au deschis scorul în minutul 29, când Bodea a reluat în piciarele unui adversar în 10 metri Hursan îndeplinând o formalitate cu poarta goală în față, 1 – 0.
Bodea și-a spălat din păcate la o fază petrecută în minutul 35 în situație de unul la unu. În prima parte a jocului, antrenorul Ionuț Popa a făcut o înlocuire Oprea schimbat cu Matei. Din minutul 59 a intrat Cubleșan iar din minutul 60, Oprea și D. Popa. În minutul 69, Enescu a centrat perfect iar Copaci a restabilit egalarea cu o lovitură de cap 1 – 1. Petriș și Janos au evoluat și ei cu 20 de minute înainte de final. Vădrariu l-a înlocuit pe autorul golului. Au mai evoluat Suslak și Dan.
În ultima fază a meciului UTA a dus un contraatac rapid în trei D. Popa, Janos, Cubleșan, ultimul a deviat mingea cu latul din careul mic, 1 – 2. Sâmbătă, UTA încheie seria jocurilor de verificare pe terenul celor de la Național Sebiș. Nu este exclus ca tehnicianul arădean să mai vadă la lucru câțiva jucători înainte de a trage linie.

Cosmin Gherman, 20 iulie 2018 7:40