vineri, februarie 3, 2023

UTA – Sepsi: 1-4. Umilință totală și dezvăluirea adevăratelor tare ale echipei. Fanii de la T1 au izbucnit

Sepsi a învins categoric UTA, la Arad, scor 4-1, în runda cu numărul 19 din Superliga, disputată vineri, 2 decembrie, cu începere de la ora 15.30. Din minutul 69, UTA a jucat în inferioritate numerică, Abeid fiind eliminat pentru că și-a scuipat adversarul (unii spun că INTENȚIONAT, „pentru a-și petrece sărbătorile în liniște”!).

UTA – Sepsi OSK 1-4 (1-1)

Stadion: „Francisc Neuman”, teren moale, timp friguros, spectatori 4500.
Au marcat: Otele – min. 29, respectiv C. Matei – penalty, min. 28, Ștefănescu – min. 51. Tudorie – min. 64, Păun – min. 90+4.
UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Anton, Abeid – Batha, – R. Pop (Dobrescu), Fl. Matei (Cibi), Otele – Postolachi, Keșeru (Stahl).
Antrenor: Laszlo Balint
Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Aganovic (Aganovic), Ninaj, Tamaș, Dumitrescu – Păun, Rodriguez (Santos), C. Matei, Ștefănescu (G. Ion) – Șafranko (Tudorie), Rondon (Varga).
Antrenor: Cristiano Bergodi
Au arbitrat: C. Popa (Pitești) – la centru, M. Orbuleț (București) și R. Bârdeș (Pitești).

REZUMAT VIDEO:

Laszlo Balint, după meci:

 

A fost un meci oribil, desfășurat pe un teren care a ajuns la stadiul de maidan după doi ani de folosire… discretă, o partidă în care s-au văzut cât de departe se poate vedea toate viciile ascunse ale clubului administrat de mafia „Falcă-Meszar”.

La finalul partidei, în Tribuna 1 a izbucmit o polemică răstită între fanii cei mai sobri în comportament și conducerea județului – episod pe care-l relatăm așa cum a fost povestit de unul dintre utiștii implicați 

Un domn mai în vârstă s-a luat de Cionca (președintele CJ Arad) încă de la pauză pe tema terenului, iar Cionca a râs ironic în direcția lui. După care același domn spre final s-a luat din nou de ei pe tema terenului.
În momentul ăla, Răzvan Cadar
(președintele AJFși vicepreședintele CJA și) a început să se răstească la el și Cionca în picioare să gesticuleze în direcția lui.
Proștii, cu faza asta au dat foc la toată zona aia, care oricum era plină de oameni cu capsa pusă și au început să strige vreo 10 pe ei.

 

Giuliano Junc (o voce foarte importantă a suporterilor, un respectat jurnalist) a intervenit în momentul în care boul de Bâlcea a strigat „primarul vostru”:

 „Care primarul nostru, poate al vostru că sunteți același partid. În al doilea rând stadionul ăsta e făcut de ălalalt primar ăla al tău. Chiar ne luați pe toți de proști”.
În momentul ăla au apărut și vreo 3 polițiști locali iar la vedere ăstora s-au mai ridicat încă vreo 10 nervoși și au început să-i înjure. Bâlcea a plecat și Cionca a început să zică că ce vină are el cu gazonul.
Giuliano le-a mai zis că e administrația lor și că trebuie să-și asume ca administrație că au băgat milioane de euro „în chestia care se vede în fața noastră”. Cionca deja era speriat, era de acord cu toată lumea, nu mai știa ce să facă să calmeze spiritele. Lumea chiar s-a inflamat – au început să strige și după Meszar, au fost voci care au urlat „nu le-ați dat clubul ălora, acuma vă place ce e?” dar Bâlcea nu mai era deja acolo.
Cert e că a fost un șoc pentru ei să fie contestați la T1, nu se așteptau la asta.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news