joi, iulie 7, 2022

UTA vrea să cucerească Moldova debutând cu o victorie

 

 

Băieții lui Radu Mărginean și Dinu Donca au câștigat întrecerea județeană, apoi ajuns printre cele mai bune echipe din țară după ce au trecut cu 5-1 de FC Hunedoara, 4-1 de Luceafărul Cluj și 3-1 de ASU Poli Timișoara.

Printre jucătorii decisivi ai roș-albilor s-a numărat Cătălin Vulturar, care a semnat patru reușite în turneul zonal. „Sunt cel mai fericit că ne-am calificat. Ne bucurăm că suntem în primele opt echipe din țară și sperăm să fim și mai sus!”, spune mijlocașul, care a savurat, în urmă cu trei săptămâni, o experiență fantastică: câștigător al preselecției organizate la Chișineu Criș de Federația Română de Fotbal și Gillette, Vulturar s-a numărat printre tinerii (12 în total) care au avut ocazia să susțină un antrenament acasă la FC Barcelona, luând apoi loc în tribune la meciul dintre catalani și Real Sociedad, atunci când marele Andres Iniesta s-a retras oficial. „A fost genial, mi-a plăcut enorm la meci”, mărturisește puștiul, caracterizat de antrenorul Dinu Donca drept un jucător „cu bune calități, are perspective frumoase dacă muncește serios”.

Arădenii au plecat, ieri, spre Suceava, acolo unde de azi coborî în iarbă și participă la turneul semifinal al juniorilor Under 15.

Programul echipei arădene:

Joi, 14 iunie, ora 17:00 UTA – Kinder Sîngeorgiu de Mureș

Vineri, 15 iunie, ora 18:30 UTA – CFR Cluj

Sâmbătă, 16 iunie, ora 11:00 UTA – Juniorul Suceava

Al doilea turneu semifinal se dispută – tot de joi și până sâmbătă – în localitatea doljeană Podari. Acolo sunt FCSB, AS ”Dănuț Coman”, Viitorul Constanța și Dinamyk Craiova.

Câștigătoarele celor două turnee joacă finala campionatului.

”Mergem să ne luptăm, jucăm de la egal la egal cu orice echipă. N-am mai întâlnit până acum niciuna din adversarele noastre, dar nu ne e frică de nimeni!”, transmite Radu Mărginean.

UTA a reușit să debuteze cu dreptul la turneul semifinal Under 15,  a învins cu 3-1 pe cei de la Kinder Sîngeorgiu de Mureș. Golurile arădenilor au fost marcate de Vulturar, Maxim și Onișor.

UTA a început meciul cu următoarea formație: Roșca – Pătlăgică, Petruț, Măgulean, Puta, Ursoi, Vulturar, Sterciuc, Maxim, Rotea, Onișor.

Au mai jucat: Andrieș, Dănilă, Mihai, Tambor și Goian.

Azi de la 18.30, roș-albii joacă împotriva echipei CFR Cluj.

 

Ultimele Știri

Related news