ENTERTAINMENT Front 7

Vezi cum arată SCENA principală de la DISKOTEKA FESTIVAL și mesajele VIDEO ale Sabrinei, Dr. Alban și Lianei Ross pentru spectatorii celui mai MARE CONCERT POP din 2019

 

Au fost aduse modulele care vor compune scena amplasată în centrul stadionului „Dan Păltinișanu” din Timișoara – conform schemei pe care o puteți vizualiza AICI -, iar organizatorii ne-au trimis primele randări ale acesteia, împreună cu câteva mesaje-advertorial ale câtorva vedete, dintre  zecile care vor evolua pe impresionanta structură.

Din totalul de 45.000 de abonamente puse în vânzare, s-au vândut până la sfârșitul săptămânii trecute mai bine de jumătate. „Peste 23.000 de români se pregătesc pentru distracție la cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, după ce și-au cumpărat abonamente la Diskoteka Festival. Între 31 mai și 2 iunie 2019, artiști legendari precum Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, SNAP!, Sabrina, Haddaway, Boney M sau East 17 vor cânta în Timișoara pe cele 5 scene ale festivalului”, declară organizatorii.

„DISKOteka Festival 2019 nu este un spectacol, nu este un eveniment, este o poveste. Este povestea a milioane de oameni, din țară și de peste hotare, care au crescut cu melodiile unor mari artiști. Conceptul are în vedere readucerea în prim plan a pieselor care au făcut istorie.” – este „varianta scurtă” a pledoariei organizatorilor pe pagina oficială a festivalului.

Toate datele despre DISKOteca FESTIVAL, actualizări, știri arhivate și pledoarii, dar și un post de RADIO foarte interesant le puteți citi pe ACEASTĂ PAGINĂ. 

 

 

Articol asociat

DISKOTEKA – cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ‘80: zeci de trupe, 45.000 de spectatori, cinci scene, SHOW-uri de dimineaţa până seara

Critic Arad, 24 martie 2019 10:22

diskoteka_scena-4diskoteka_scena-3diskoteka_scena-1