marți, martie 28, 2023

Viața din reviste a unei femei de vis

 

Zamfira (28 de ani), se trezeşte dimineaţa. Zâmbeşte la soare, se întoarce către soţul ce doarme adânc, epuizat după o noapte de pomină, în care a trezit toţi vecinii cu gemetele lui. Îl sărută uşor pe obraz şi se ridică din pat. Merge în baie, şi face un duş. Se spală cu un gel cu vitamine şi fructul pasiunii, revigorant şi energizant. Îşi aplică o loţiune din extract de maracuya, cu efect de lungă durată asupra pielii. Şoldurile ei sunt perfecte, datorită noii creme anticelulită. Zamfira se spală pe dinţii ei perfecţi cu noua pastă de dinţi cu efect de remineralizare şi albire instantanee. Trebuie amintit aici că, acum ceva timp, Zamfira nu putea să mănânce dulce sau rece, deoarece avea dantura sensibilă. Dar specialistul i-a recomandat această pastă de dinţi şi, de atunci, problemele s-au rezolvat.

După ce s-a îmbrăcat, extrem de feminin, dar destul de formal, în acelaşi timp, Zamfira bea o cafea, îngheţată după măcinare, pentru a-şi păstra aroma inconfundabilă, foarte guatemaleză. A propos de asta, ultimul concediu al Zamfirei a fost în Guatemala, unde a făcut ecoturism, ajutând activ, în acelaşi timp, mediul înconjurător şi micii producători de cafea ecologică din regiune. Înşfacă un baton de cereale integrale, deoarece opt femei din zece nu consumă destule cereale integrale, asta făcându-le triste, balonate şi fără chef de viaţă. Dar Zamfira nu e aşa. Ea se bucură de razele soarelui, şi mai bea şi un pahar de suc, obţinut din exact 313 grame de portocale, fără adaos de zahăr. Coboară în faţa blocului, unde o aşteaptă maşina nouă, galbenă, cumpărată cu cel mai rentabil sistem de rate, prin creditul expres, fără comisioane ascunse. O ultimă privire, în oglinda retrovizoare, înainte de a pleca în oraş. Pentru că, am uitat să vă spun, Zamfira locuieşte într-un complex absolut nou, construit în suburbie, de un dezvoltator imobiliar cu un deosebit respect pentru natură. În oglinda retrovizoare, genele arată splendid, datorită noului mascara cu efect 3D, 4D şi chiar 6D. Buzele sunt perfect conturate, pentru că Zamfira foloseşte un luciu de buze discret, dar extrem de senzual, în acelaşi timp.

La serviciu, Zamfira are de rezolvat o problemă importantă, găsind o soluţie la care nimeni nu s-a gândit înaintea ei. La şedinţa staffului, ideea ei e lăudată, iar Zamfira consideră că e momentul să îi spună şefului despre creşterea venitului său lunar, deoarece e competentă, ordonată, intuitivă şi inventivă. De asemenea, a mers în mod regulat la traininguri şi cursuri de management eficient al timpului. Şeful e de acord şi îi triplează instantaneu salariul. Colegii o felicită sincer, iar admiratorul ei din biroul de la etajul doi, cu care flirtează absolut nevinovat, îi zâmbeşte. Subliniem că Zamfira, cu toate că e o femeie modernă, are principii foarte sănătoase, creştine, peste care nu trece. Viaţa ei e o carte deschisă, a reuşit doar prin propriile puteri, nu a făcut niciodată vreun compromis. Genunchii ei sunt perfecţi.

În drum spre casă, Zamfira intră în câteva magazine. Pentru că a avut o zi grea, dar frumoasă, îşi cumpără o fustă din colecţia de primăvară a unui renumit designer autohton. Apoi, trece pe la coafor, unde i se aplică un tratament de refacere a părului, care îi cade, strălucitor, pe umeri. Înainte de a ajunge acasă, cumpără o pâine cu doisprezece cereale, nişte mezeluri care te fac să dansezi disco şi o pizza congelată, pentru momentele intime ale cinei. Ciocolata care face femeile să ofteze e nelipsită la desert, ca şi vinul care trezeşte pasiunea, rod al experienţei a trei generaţii de cultivatori. Zamfira va mânca, se va uita la televizorul cu ecran curbat, 4k, ultra HD, şi-şi va face bărbatul să ajungă în al nouălea cer, stârnind furia pensionarilor şi invidia vecinelor.

Cam asta ar fi viaţa unei femei, dacă ne-am lua după revistele dedicate lor. E atât de departe de adevăr, încât nici măcar nu te apucă greaţa. Dar nici râsul.

 

 

Ultimele Știri

Related news