miercuri, iulie 6, 2022

Victoria Zăbrani începe astăzi lupta pentru un loc în Liga a III-a

 

Comitetului de Urgență al FRF din 29 iulie 2020, a decis ca jocurile de baraj din cadrul promovării în Liga a treia de fotbal să se dispute completând cu măsuri organizatorice împotriva Covid 19, Hotărârea Comitetului Executiv din 27 mai 2020. Promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2020/2021, 14 echipe câştigătoare ale mini-grup elor de  baraj  în  trei dintre cele  42  de  camp ioanejudeţene  declarate de AJF/AMFB.

În acest week-end debutează partidele de baraj în urma cărora vom afla noile echipe din Liga 3 în sezonul 2020/21! Meciurile se vor disputa pe 1, 5 și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30,

În conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării și ţinând cont de  necesitatea de  a  avea şasejudeţe  în  fiecare  regiune, s-au împărţit cele  42 asociaţii rezultând următoarele 7 (șapte) regiuni:

Regiunea 1,Nord-Est:Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui

Regiunea 2, Nord-Vest:Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj

Regiunea3,Centru:Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu

Regiunea 4, Vest:Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj,Olt,Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmbovița

Regiunea 6,Sud:Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova

Regiunea 7, Sud-Est: Brăila,Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău,Vrancea

FRF a decis ca toate cele trei confruntări să aibă loc pe arena „Michael Klein”, din Hunedoara, iar Zăbraniulcampioana județului Arad e prima gazdă, în disputa de sâmbătă, de la 17,30, cu Progresul Ezeriș campioana din Caraș. Elevii lui Dorel Mutica și-au primit aseară după ultimul antrenament medaliile de campioni. În meciurile de baraj nu se aplică regula obligativității cu juniori în teren.

Ultimele Știri

Related news