sâmbătă, octombrie 8, 2022

Viorica Graur părăsește, după aproape 7 ani de directorat, Poliţia Locală Arad

 

Viorica Graur a demisionat, vineri, 6 octombrie, din funcţia de director general al Poliţiei Locale Arad, funcţie pe care a ocupat-o începând cu ianuarie 2011.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Conducere nouă la Direcţia de Poliţie Locală Arad

Direcţia de Poliţie Locală din cadrul Primăriei Muncipiului Arad are începând de săptămâna aceasta conducere nouă. Director general a fost numit Florin Barna, cel care până acum a ocupat funcţia de Şef Serviciu ordine, linişte publică şi parcări 1. Director adjunct va fi fostul şef al Serviciului Circulaţie pe drumurile publice şi parcări 3, în persoana lui Laurenţiu Tudose.

Până de curând funcţia de director general al Poliţei Locale Arad a fost deţinută de Viorica Graur.

Vă reamintim că, din luna august a acestui an, Poliţia Locală Arad a devenit din instituţie publică de interes local, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Arad, Direcţie în cadrul Primăriei Municipiului Arad.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Arad

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Exista o vorba…plecarea șefului bucuria …celui slab.Ce tarele bucurăm și ne chefuit ca a plecat Graur;bucurie mare mon Cher!stai sa vezi ce se întâmpla când ți-ai dorit șefie și nu știi cu ce se mănâncă!Abia aștept nemulțumirile care vor urma.Domnule Falca,ai făcut una din multele greșeli pe care le faci de câțiva ani încoace.Nu te mai interesează oamenii care fac din pasiune și o fac profesionist.Daca pana acum se știa in cel puțin 4 județe de Poliția Locală Arad pentru rezultatele excepționale,acum, nu se va mai vorbi nici de asta.

Comentariile sunt închise.