Vitezomanii din weekend s-au distrat dar au rămas și amendați și fără permis

radar
 Cu 187 km./h., pe drumul dintre Arad-Curtici

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, în după-amiaza zilei de 25 martie a.c., un autoturism care se deplasa cu viteza de 187 km./h. (fiind depășită viteza maximă admisă cu 87 km./h.), pe D.J. 792/C, între Arad și Curtici.

Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, fiind depistat ulterior, în urma căutărilor, în afara localității Curtici.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din localitate, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3.625 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile.

***

Patru luni, fără permis de conducere

Un bărbat de 33 de ani, din Dorobanți, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. I-a fost suspendat și dreptul de a conduce, pentru 120 de zile.

Acesta a fost depistat în după-amiaza zilei de 26 martie, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Curtici, aparatul radar înregistrând o viteză de 139 km./h., fiind depășită viteza legală de deplasare cu 89 km./h..

Atragem atenția conducătorilor auto că viteza excesivă este cauza principală de producere a accidentelor rutiere cu consecințe grave.

Biroul de presă al IPJ Arad

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy