joi, martie 30, 2023

Vrei să vezi cum face Neluțu Cristina „door-to-door”? Uite cum face Neluțu Cristina „door-to-door”! [RARISIM!]

 

Îl știți pe Neluțu Cristina?… Hai, mă…nici voi nu-l știți pe Neluțu Cristina?! 🙁

Pe numele de buletin Ioan Cristina, zis și, în cercuri restrânse, „senatorul Ioan Cristina”, acest „cine-i Neluțu Cristina?” este senator… dar cred că nici dacă era de-senator n-ar fi fost o apariție mai discretă în peisajul ăsta, să zicem, politic actual.

Neluțu Cristina este un personaj atât de enigmatic și cuminte încât, timp de 4 ani de când e senator, n-a oferit niciun subiect – dar absolut niciun subiect!  presei… de orice fel ar fi ea: tipărită, online, de partid, de stat, magazin, revistă, almanah… nici pliante cu el nu există! Nici două rânduri cu creier nu poți să scoți despre Neluțu Cristina fără să aluneci în plin neant informațional. Cunosc o grămadă de ziariști care ar da orice pentru un subiect… o știre mică, orice… cu Neluțu Cristina! O iarnă întreagă ne-am chinuit, mai acu vreo doi ani jumate, tot colectivul unei redacții, să-i dăm un premiu: nici vorbă să fi găsit… nu numai motiv – dar nici pe el însuși… oricât l-am căutat!
Unii – niște inițiați – se pot lăuda că au acasă o brichetă cu „Ioan Cristina – senator” de prin 2012… dar nu mai funcționează demult și nici nu țin minte unde-au pus-o. Neluțu Cristina e atât de transparent ca și prezență încât și dacă – presupunând că l-ai cunoaște de mic – se așează la o terasă… să zicem la Belvedere, când e full, nimeni nu-l vede, dacă-l vede, nu știe cine e, iar dacă știe cine e – sigur, îl confundă. Chelnerițele ce-l mai vizitează… dar, na… ele sunt setate să uite repede… instantaneu.

Acuma, gata… s-a rezolvat enigma! Odată cu poza asta, înțeleg de ce nu a auzit nimeni de Neluțu Cristina: pentru că, ni, el o venit la om acasă… o făcut chiar și door-to-door (așa cum mi-o zis mie o doamnă că „mai nou ne pune să facem de la partid” )… dar nu era nimeni acasă! Omul, după cum se vede în poza asta – care e una de colecție nu pentru că un senator se cațără pe gard și se uită urât în curtea omului, ci pentru că e cu Ioan Cristina însuși! – o încercat să ne contacteze… să bea cu noi o cafea și să ne spună ce face el acolo, în Senatul României… dar nimeni, nimic! O fluierat, o bătut în poartă cu pumnii, o dat cu pietricele-n rolete, o cântat și serenade – dar, pauză!

Așa că să încetăm, de-acum, cu denigrările: Neluțu Cristina există – ui`! El chiar vine la ușa ta – dar tu ești de vină, că nu ești acasă!
Această poză este dreptul la replică al senatorului Ioan Cristina pentru toată perioada în care a fost ignorat – nu din vina lui, să fie clar! – de presă, de alegători, de politicienii locali, de proprii săi colegi, de omul simplu, de la țară… de lume și de viață, în general!

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Când e vorba de liberali, între Cristina şi Paul prefer pe Paul (chiar dacă nu-s gay).

Comentariile sunt închise.