joi, decembrie 1, 2022

Weekend sfârșit prost pentru un tânăr din Zimandu Nou, care la ora 8.30 negocia cu pompierii dacă să se dea jos cu nacela de pe stâlpul pe care se urcase, sau să se arunce-n cap [VIDEO]

 

Ultimul weekend din septembrie s-a sfârșit prost pentru un tânăr din Zimandu Nou, care, la ora 8.30 a dimineții de duminică, negocia cu pompierii dacă să se dea jos cu nacela de pe stâlpul pe care se urcase, sau să se arunce-n cap.

„În această dimineață, în jurul orei 08.30, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, unul descarcerare și unul de intervenție și salvare la înălțime, s-au deplasat în localitatea Zimandu Nou, unde un tânăr de aproximativ 20 de ani urcat pe un stâlp de telefonie mobila la aproximativ 35 m a amenințat că se sinucide. După ce au negociat cu persoana aproximativ 30 de minute, Pompierii Detașamentului Arad, au reușit imobilizarea acesteia și coborârea de la înălțime cu ajutorul nacelei” – este comunicatul ISU Arad care descrie acest eveniment.

Surse de la fața locului au povestit cum, la un moment dat, tânărul s-a dezechilibrat și a căzut pe platforma autoscării, pompierul,  plt. maj. Claudiu Mihuț, sărind de pe nacelă pe tânăr, reușind să împiedice căderea acestuia. Tânărul a fost asigurat cu centuri și a fost coborât de pe stâlp după aproximativ 40 de minute și a fost predat către un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad.

Filmarea de mai jos surprinde momentul în care tânărul este pus pe targa ambulanței după ce a fost convins să coboare de pe stâlp și aparține ISU Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news