miercuri, august 17, 2022

Zeci de câini chinuiți de aceeași „intangibilă” Gabriela Decuseară: POLIȚIA ANIMALELOR a intervenit pentru salvarea lor dintr-un loc blestemat, din Pâncota

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

POLIȚIȘTII BIROULUI PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR INTERVIN PENTRU SALVAREA MAI MULTOR EXEMPLARE CANINE

La data de 27 iunie a.c.., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați în mod direct despre faptul că în zona fostei stații de epurare din Pâncota, mai multe exemplare canine s-ar afla într-o stare de pericol.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat existența a 37 de exemplare canine, majoritatea din rasa Metis, care erau păstrate în condiții improprii.

Animalele au fost ridicate și plasate in adăpostul autorizat al Paws United din localitatea Zăbrani în baza unui ordin de plasare in adăpost.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuit animalelor, polițiștii continuă  cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.

Biroul de presă al IPJ Arad

Gabriela Decuseară – medic stomatolog la bază… reconvertită la chinuitul câinilor și făcut bani din această oribilă activitate:

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news