ZIUA MONDIALĂ A ASISTENȚEI SOCIALE 2023 LA EXPO ARAD

EXPO_ARAD

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad alături de Direcția de Asistență
Socială Arad, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – Sucursala Județeană Arad și Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad organizează în 21 martie 2023, ora 11, la Expo Arad, un eveniment profesional dedicat „Zilei Mondiale a Asistenței Sociale”. Participarea este gratuită.

Tema acestui an este „Respectarea diversității prin acțiuni sociale comune”.

„În contextul socio-economic actual, evenimentul este o reconfirmare a importanței
asistentului social în fiecare comunitate. Felicit echipa instituției DAS Arad pentru munca pe care o desfășoară și pentru contribuția permanentă la dezvoltarea comunității și la susținerea grupurilor vulnerabile social.

Camera de Comerț Arad este învestită în baza legii și a propriului statut, să sprijine toate organizațiile în dialog cu autoritățile publice și cu părțile interesate, cu scopul dezvoltării economico-sociale, inclusiv prin parteneriat public-privat, care este cheia dezvoltării economice”, informează Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului INTERREG ROHU 406

şi va cuprinde o activitate de promovare a asistentului social în comunitate, prin prezentarea unor situații specifice domeniului de activitate și o expoziție tematică unde participanții pot contribui prin expunerea de materiale, fotografii, desene etc.

În cadrul evenimentului vor fi puse la dispoziție și oferte de locuri de muncă şi oferte de formare profesională.

Pentru confirmarea participării completați online fișa de înscriere:
https://forms.gle/yqFga4Vui9zeLMXJ9, până la data de 17.03.2023.

Biroul de presă al CCIA

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy