marți, iulie 5, 2022

ZIUA POLIȚIEI începe vineri la ARAD, cu „porți deschise” la Serviciul Criminalistic, și se încheie luni, cu DEFILARE

 

[COMUINICAT DE PRESĂ]

ZIUA POLIȚIEI LA ARAD

În contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, eveniment marcat în fiecare an în data de 25 Martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad va organiza o serie de manifestări menite să marcheze însemnătatea acestei zile.

Astfel, în 22 Martie, începând cu ora 10.00, I.P.J. Arad organizează la sediul unității (strada Vârful cu Dor 17-21) Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care arădenii vor putea vedea laboratorul mobil al Serviciului Criminalistic, autospecialele dotate cu aparat radar folosite de poliţiştii rutieri și logistica folosită de Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

În data de 25 Martie, de la ora 12.00, în incinta Teatrului de Stat „Ioan Slavici” va avea loc festivitatea de avansare în grad a polițiștilor, decernarea diplomelor pentru spirit civic precum și premierea polițiștilor cu rezultate în competițiile sportive și concursurile pe teme profesionale.

Tot în ziua de 25 Martie, de la ora 13.00, arădenii sunt așteptați în fața Primăriei municipiului, pentru a lua parte la defilarea prilejuită de Ziua Poliției, manifestare atât de apreciată de arădeni în fiecare an. Vor defila plutoane formate din polițiștii tuturor structurilor operative, precum și autospecialele utilizate pentru desfășurarea activităților zilnice.

Vă așteptăm cu drag la toate evenimentele noastre!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news