Accidente „la indigo”, produse aproape concomitent: un copil de 14 ani din Pecica și un bărbat de 36 de ani din Curtici au fost accidentați pe trecerea de pietoni 

0
accident_Curtici_pieton

Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în această dimineață la două accidente de circulație produse aproape concomitent și la indigo, unul în Pecica și unul în Curtici. Un copil de 14 ani (Pecica) și un bărbat de 36 de ani (Curtici) au fost accidentați pe trecerea de pietoni. Copilul a fost transportat la spital.

Derularea intervențiilor conform comunicării SAJ Arad:
La ora 07.42 a fost solicitată intervenția în localitatea Pecica,

lângă Lidl, anunțându-se că un copil a fost lovit de mașină. S-a deplasat SAJ Pecica.

Este vorba despre un copil în vârstă de 14 ani, lovit pe trecerea de pietoni. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și a fost transportat la spital.

La ora 07.46 a fost solicitată intervenția în localitatea Curtici,

lângă biserica ortodoxă, anunțându-se un accident, cu un pieton lovit de mașină. La intervenție s-a deplasat SAJ Arad.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 36 ani, lovit pe trecerea de pietoni. Acesta era conștient și cooperant, prezentând traumatism cranio-cerebral minor, plagă arcadă stângă și a refuzat transportarea la spital.

(Foto: SAJ Arad – accident Curtici)

[ACTUALIZARE] IPJ Arad – ora 10.50:

În dimineața zilei de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 07:30, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier.

Un bărbat de 50 de ani? din Șeitin, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 7, în Pecica, a acroșat o minoră angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, minora a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale, la prima vedere, aceasta fiind rănită ușor.

Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu era sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

***

Pietonul din Curtici a refuzat transportul la spital, a fost evaluat la fața locului și nu necesită alte îngrijri.
Evenimentul este clasificat ca tamponare (eveniment rutier fără victime).