[ACTUALIZARE] Bilanț sumbru al victimelor accidentului de la ieșirea din Ineu: o femeie de 48 de ani decedată, un băiat de 12 ani intubat și transportat la Timișoara, o fată de 10 ani și un bărbat de 32 de ani transportați la UPU Arad cu politraumatisme

[ACTUALIZARE] 

Serviciul de Ambulanță Județean Arad a comunicat starea victimelor în urma accidentului rutier produs între două autoturisme, la ieșirea din orașul Ineu spre Pâncota, pe DJ792, în această după-amiază. Din nefericire, una dintre victime, o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Vârfurile a decedat.
„Bilanțul” este oribil:

  • 1 femeie 48 ani, ulterior decedată
  • 1 adult 32 ani, bărbat politraumatisme preluat Saj b2 ineu, transportat la UPU Arad
  • 1 copil 12 ani, băiat, traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal, intubat preluat ESA, transportat la Timișoara
  • 1 copil 10 ani, fată, traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal, preluată tim arad, tranportată la UPU Arad
  • 1 adult aproximativ 40 ani, cu policontuzii, a refuzat transportul la spital
[COMUNICAT ISU Arad]
În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

În urma evaluării medicale, 3 victime care prezintă diferite traumatisme, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, astfel:

– Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD;
– O minoră a fost transportată la spital de către echipajul SMURD TIM;
– O victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ;
– Cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

[COMUNICAT IPJ ARAD]

În după amiaza zilei de 14 martie a.c., in jurul orei 16,40, in circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident, pe D.J. 792, în afara localității Ineu.

Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Seleuș spre Ineu, a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu.

In urma impactului, și-a pierdut viața o femeie de 49 de ani, pasagera in primul autoturism, șoferul și doi copii minori, din același autoturism, fiind transportați la spital in vederea evaluării stării și acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

***

[Titlul inițial] (ora 17.50): Accident rutier cu 5 victime, dintre care doi minori, la ieșirea din Ineu spre Pâncota
Un  accident rutier s-a produs între două autoturisme, la ieșirea din orașul Ineu spre Pâncota, pe DJ792, în această după-amiază. La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 5 victime, dintre care doi minori.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost solicitat în sprijin un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și elicopterul SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconștiență.

Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

În urma evaluării medicale, 4 victime, printre care doi minori au fost asistate medical la locul evenimentului. Toate cele 4 persoane sunt conștiente și cooperante.

Biroul de presă al ISU Arad

Foto: ISU Arad și AradTraffic

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy