[ACTUALIZARE] Cursul Camerei de Comerț privind noile reglementări fiscale a stârnit un interes major arădenilor

[ACTUALIZARE]

La sediul Expo Arad, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad(CCIA), în parteneriat cu Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romînia – filiala Arad (CECCAR), a organizat vineri, 17 februarie, a.c., la sediul Expo Arad un curs privind noile reglementări fiscale în vigoare pentru anul 2017. Cursul susținut de lect. univ. dr. Florin Dobre – director general CECCAR, a stârnit un interes uriaș, mai mult de 400 de contabili, experți contabili, manageri sau antreprenori participând la acesta. Printre subiectele tratate menționăm regimul fiscal în cazul revalidării codului de TVA, regimul fiscal în cazul contribuabililor reactivați, scutiri la calculul impozitului pe profit, noi reguli privind obligația plății CASS pentru anumite venituri și multe altele.

 Președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici s-a declarat mulțumit de interesul arătat de către agenții economici față de această inițiativă și a afirmat că astfel de acțiuni vor fi organizate și în viitor de către Camera de Comerț arădeană.

………………………………………………………………………

[TITLUL INȚIAL] (15 febriarie, 2016) [INVITAȚIE] Noile reglementări fiscale în vigoare pentru anul 2017, dezbătute la Expo Arad

Comunicat presă – CCIA Arad

Cele mai importante noutăţi fiscale aplicabile din acest an vor fi prezentate la Expo Arad, vineri, 17 februarie 2017, începând cu ora 9:30.

Cursul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad în parteneriat cu Corpul Experţilor Contabili şi Contabilor Autorizaţi din România – filiala Arad şi va fi susţinut de directorul general al CECCAR – lector univ. dr. Florin Dobre.

Înscrierea se face până cel târziu joi, 16 februarie 2017, la adresa de email [email protected]. Informaţii suplimentare la telefon: 0730188299, persoană de contact Carmen Crișan.

http://www.ccia-arad.ro/2017/02/09/invitatie-seminar-fiscalitate-noile-reglementari-fiscale-in-vigoare-pentru-anul-2017/

 

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy