miercuri, august 17, 2022

[ACTUALIZARE] „Doamna manager 17005” să-i zicem de-acum economistei Florinei Ionescu – și baftă la plătit datoriile, mai ales cele față de pacienții Spitalului Județean Arad!

Victoria care îi statuează funcția de șef peste SCJUA și pentru următorii 4 ani i-a fost consfințită și oficial, pe site-ul Spitalului Județean

Ha!… e ca și cum ar fi jucat un meci de calificare Bayern Munchen cu Frontiera Curtici în Germania: Ec. Florina Ionescu și-a rezervat  pe încă 4 ani funcția de șef cu prilejul unui concurs ținut numai așa, ca să se afle-n treabă și legea, nu numai oamenii, jucând în atac contra unor candidați mult mai slab cotați decât ea, din startul-startului (c-au fost mai multe… unul mai ratat ca altul).

Victoria i-a fost consfințită și oficial, pe site-ul Spitalului Județean:

 

iar pe Aradon puteți citi „varianta serioasă” a acestei banale cronici cu final prestabilit – inclusiv cu critici la adresa restului candidaților și video de la panarama aia de concurs… la care noi n-am asistat, 1. fiindu-ne teamă de infecții nosocomiale și 2. având treburi mult mai serioase.

(Foto: captură aradon.ro)

Părerile și umilele noastre profeții, le puteți citi mai jos.

„Doamna manager 17005” scrie pe ea și așa să-i rămână porecla – ne place cum sună și-i dorim la fel de mult succes în lupta cu problemele adevărate ale pacienților Spitalului Județean Arad cât ne dorim și nouă!

………………………………………………….

 

[TITLUL INIȚIAL] (22 mai, 2022) Cel mai DEGEABA concurs de la injectarea medicinei cu politică și boost de șantaj se ține luni, 23 mai. Probabilitatea de a câștiga „altcineva” este de 0%

Avem poze cu toți cei patru candidați pentru funcția de manager al Spitalului Județean Arad, știm să facem și colaje…

dar de ce să-i mai facem de râs punându-i pe toți patru – Mirela Blaj, fost director administrativ al unității sanitare, numită în aprilie 2017, actualmente registrator la secția de Pneumologie; Diana Brânzei, medic specialist medicină de urgență la Spital Clinic Județean Arad din decembrie 2007 și Ciprian Luca, fost deputat PSD de Arad în perioada 2008-2012, fost membru PD,  și fost director la Spitalul de psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Ștei – într-o poză în care doar una are ce căuta: doamna Florina Ionescu… numai așa… să-i umilim gratuit?!

De asemenea, am citit tot ce conține ACEST LINK DESPRE CONCURSUL pentru ocuparea funcției de MANAGER, persoană fizică, pe perioadă determinată

în conformitate cu prevederile Dispozițiilor Președintelui Consiliului Județean Arad, nr. 451/30.05.2017 și nr.506/26.06.2017, privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică din spitalele publice aflate în subordinea Consiliului Județean Arad” bla-bla… cu „Proiectele de management” cu tot… am citit niște șabloane… asta-i tot.
Zici că le-au făcut împreună… ca niște studenți prieteni într-o cameră de cămin… când, de fapt, ei se urăsc (cunoscându-se vag) de-și dau în cap unde se prind.

La un moment dat am și vrut să scriem la modul serios despre acest concurs… dar, credeți-ne – și cercetați și voi – NU E NIMIC SERIOS ÎN CONCURSUL ĂSTA!

Vorba cuiva: ca și cum ai bea singur e lectura respectivă… mai ales că, după cum ne cunoașteți (care nu, iaca, ne cunoaștem acum), știți că știm rahatul din culisele Spitalului Județean Arad mai bine ca orice vidanjor profesionist – nu-i nicio laudă asta… e un simplu pamflet ce, în contextul dat, se impune… se cere ca un fel de „drept la replică al pacientului”.
Singurii care iubesc cu adevărat spitalul ăla nenorocit sunt șobolanii din subsol, gongile din pereți, infecțiile nosocomiale și cioclii – plus Florin Ionescu și Otinel (dacă nu-l știți pe Otinel, nu știți ce-i aia „dragoste de serviciu”) – așa că ne alăturăm unui cor, nu facem, nicidecum, opinie separată.

Nici nu se hotărâseră încă care-cum candidează… se vorbea despre Onel, despre Timiș – pe naiba!

Onel, bietul de el, pendulând între poliție, dezintoxicare și tribunal, sperând, ca orice loser, să recupereze barem 100.000 de euro din ăia mulți, care s-au furat cu complicitatea lui… pe care, de altfel trebuie să-i dea la alții (și pe care apropo: tocmai i-a pierdut în Instanță)… numai o candidatură-i mai lipsea… ți-l lua DIICOTUL cu Kuki cu tot.
Timiș, care mai nou a ajuns cel mai înverșunat dușman al lui Cionca de-și dau amenințări cu pușcăria pe unde se prind… ce să-ți povestesc… unu mai speriat ca altu…
Amândoi au scris deja la denunțuri de i-ar trebui DNA-ului o Secție Specială numai pentru Spitalul Județean Arad (de aia nici nu se apucă… e prea greu și nici n-au cu cine).
Dacă ar fi după Cionca – întreabă-l… jur că o să te prinzi că minte dacă nu recunoaște: „Aș da orice să scap de Spitalul Județean!”

Adevărul?! 

Adevăru-i că să vrei să vii manager la un spital cu 57 de secții (din care una singură autorizată de DSP și NEAUTORIZABILE niciuna), 10 adrese (9 în municipiu și una în județ – una mai „bombă” decât alta), 1400 de paturi (90% infectate de nosocomiale), 2130 de angajați (trei sferturi pe pile și de restul sclavi) plus 30 de milioane de datorie… ei bine, din 3 – una: ori ești sinucigaș cu premeditare și vrei ca acest ultim gest al tău să rămână ca simbol al martiriului degeaba (cum își bat deținuții cuie-n cap), ori ești prost, ori ești curvă – iar în războaie de genul ăsta… hai că știm cu toții cine câștigă.
Combinații nu se pun… și scuze că folosesc termenii ăștia duri, deși deloc peiorativi la adresa oamenilor ăstora-coduri

care mâine au o zi grea, frate, nu ca noi: să suporte umilința de a candida la un concurs cu câștigător dinainte știut: doamna care se lăuda în fiecare secundă al acestui pseudo-concurs, șoptind ca „secret” în toate circumstanțele posibile, că „pe mine mă susțin și Cionca, și Domșa, și Fifor”
Cionca pentru că „îl are la mână”, Domșa că „love” iar Fifor că așa-i place lui… să susțină.

P.S. Am solicitat, printr-o adresă, Conducerii SCJUA să ne permită accesul la concurs. Ni s-a aprobat, dar acum ne pare rău că am ocupat locul unui fan, pe care chiar îl interesa chestia asta.
I-l cedăm, pe această cale, cu plăcere.

Ultimele Știri

Related news