Alt accident rutier cu victime, la Pecica. Trei adulți și doi minori au fost transportați la spital

0
accident_Pecica_18dec2022

Duminică, 18 decembrie, în jurul orei 11.00, a avut loc un accident rutier fără descarcerare în orașul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 5 persoane și un microbuz în care se aflau 8 persoane.

A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. În sprijinul echipajelor intervin 2 echipaje SAJ și SVSU Pecica cu o autospecială de stingere.

În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 5 victime, astfel:

-SMURD TIM Arad a transportat un adult și un minor (cod galben medical)
-Un echipaj SAJ a transportat un adult și un minor (cod galben medical)
-Un echipaj SAJ a transportat un adult (cod galben medical)

Restul persoanele implicate în accident nu au necesitat transport la spital.

Pompierii voluntari ai SVSU Pecica au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Biroul de presă al ISU Arad

***

[ACTUALIZARE] (ora 12.15): Unul dintre șoferii implicați în accidentul de la Pecica este un bărbat de 24 de ani, cetățean bulgar. Acesta conducea microbuzul de transport persoane, iar la executarea virajului la stânga, pentru a urca pe autostradă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Pecica. 
[COMUNICAT DE PRESĂ IPJ ARAD]

În dimineața zilei de 18 decembrie a.c., în jurul orei 11,00, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier pe D.N. 7, la km. 563+700 m.

Un bărbat de 24 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un autoturism de transport persoane cu 8 pasageri, la executarea virajului la stânga, pentru a urca pe autostrada, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Pecica.

În urma evenimentului rutier, 4 persoane (+1 însoțitor) au fost transportate la spital pentru evaluarea stării și acordarea de îngrijiri medicale, niciuna dintre ele nefiind rănită grav.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al IPJ Arad