miercuri, octombrie 5, 2022

Avansări în grad la ISU Arad. Între cei 5 ofițeri și 57 de subofițeri se numără și „cel care vorbește cu noi” – de astăzi, lt. col. George Pleșca

 

 

În cadrul unei ceremonii militare, cu participarea prefectului Județului Arad, Tóth Csab, vineri, 30 iulie, în cadrul ISU Arad au fost avansați în grad la termen 5 ofițeri și 57 de subofițeri:

– la gradul de colonel,  lt.col Vrabie Cătălin.
– la gradul de locotenent colonel, maior Pleșca George Daniel și maior Cohuț Aurel.
– la gradul de locotenent, sublocotenent Pecican Raluca.

 

Detașamentul Arad este cea mai mare subunitate de intervenție a ISUJ Arad și una din cele mai mari din țară care asigură intervenția pentru municipiul Arad si alte 27 de localități.

Detașamentul Arad are în subordine și Punctele de Lucru: Curtici, Vladimirescu, Nădlac și Vinga.

***

Lt. col George Daniel Pleșca a fost numit în funcția de locțiitor al comandantului la Detașamentul de Pompieri Arad, funcție pe care până în 03.02.2021 a ocupat-o prin împuternicire. Numirea în funcția de locțiitor al comandantului s-a făcut urmare a susținerii examenului.

Totodată, locotenent colonel George Daniel Pleșca va rămâne și purtător de cuvânt al ISUJ Arad.

Pe parcursul carierei a mai  ocupat funcții de ofițer în cadrul Centrului Operațional și Purtător de cuvânt al unității.

Pentru lt. col. George Daniel Pleșca astăzi a fost o zi de două ori specială, fiind și ziua sa de naștere – prilej cu care îi urăm la mulți ani și succes în toate misiunile sale!

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news