luni, martie 27, 2023

[BREAKING NEWS] Starul pop George Michael a murit „în pace acasă” la vârsta de 53 de ani

 

Starul, care a lansat cariera cu trupa Wham! în anii 1980 şi, mai târziu, a continuat succesul său ca interpret solo, „a murit în pace acasă” în locuinţa sa din Oxfordshire, în ziua de Crăciun, a declarat impresarul său.

Cauza morţii artistului ar fi fost insuficienţa cardiacă, potrivit managerului cântăreţului, Michael Lippman, citat de Press Association.

Poliţiştii anchetează moartea lui George Michael drept  „neaşteptată, dar nu suspicioasă”, mai relatează aceeaşi sursă, citată de CNN.

Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanță South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun”.

 

George Michael, născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.
La începutul acestei luni a fost anunțat că producătorulși compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael pe un nou album.

„Familia cere ca intimitatea lor să fie respectată în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu.”

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După un tratament într-un spital din Viena, el a avut o apariţie cu lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a mentine căile respiratorii deschise și el a fost inconștient pentru o parte tratamentului în spital.

 

Sursa: Mediafax

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news