luni, martie 27, 2023

Cât de periculos a devenit Aradul? Un sfârșit de săptămână cu 356 polițiști în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ ARAD]

SUNTEM LA DATORIE, PENTRU SIGURANȚA VOASTRĂ

În perioada 12-15 mai, în baza unui plan de acțiune cu aplicabilitate la nivel national, 356 polițiști arădeni se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

 

În perioada antemenționată, efective din structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, transporturi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea / descurajarea faptelor ilegale și a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiuni, 187 sunt de ordine publică, 40 sunt polițiști rutieri, iar 129 de polițiști sunt de la alte structuri.

Totodată, 200 patrule de siguranţă publică vor acţiona pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenuri de călători, staţii şi triaje de cale ferată.

Pe drumurile publice, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 13 aparate radar.

Ultimele Știri

Related news