Cea mai proastă meserie este la gazetărie. Mai ales dacă ești prost!

 

„Jurnalistul de presă scrisă are cea mai rea meserie din lume în anul 2016, potrivit unui clasament realizat de un site american specializat în Resurse Umane” – au scris acu vreo 5 zile toate ziarele.com din lume și de la noi din țară, toate televiziunile (cred că și pe taraf TV s-o dat) preluând un sanchi-sondaj  făcut pe boschetari din presa scrisă americană dintr-un stat care nici măcar nu ne interesează. Pe mine… că înțeleg să fiu subiectiv în contra-ofensa asta… dacă e să mă-ntrebi ceva din presa americană, mă interesează anchetele din post, times… acel gen… și nici măcar foarte tare prin subiecte, cât prin stilul lor de abordare și ducere până la capăt, ultimele poze făcute de NASA în Cosmos… nu căcaturi de sondaje publicate dintr-un colț de lume trist de către „un site american specializat în Resurse Umane”. Pe tine, însă, văd că te interesează să îți răspândești căcaturile pe tot mapamondul – so, mă piș pe „un site american specializat în Resurse Umane”.

Dacă ar veni la noi în Arad, numa… de exemplu – că, repet, pe noi, aici, asta ne interesează: cum e la noi în zonă! – muiștii ăia de la „un site american specializat în Resurse Umane” și și-ar instala, să zicem, la etajele 8, 9 și 10 de la Continental cortul – în maxim două zile ar afla direct și personal cum, dacă e să se pișe pe tine „jurnalistul de presă scrisă”, nici „cea mai bună meserie din lume” (respectiv cea de Dumnezeu) nu te mai scapă! 🙂 Să vezi tu numa ce-ți decontezi tot bugetul în jebul primului jurnalist de presă scrisă – după care, o să simți pe propriul tău portofel ce proastă meserie ți-ai ales: „un site american specializat în Resurse Umane”.
Nu mai pun că o să iei bătaie, de câte ori ieși din hotel, de la taximetriști, gunoieri, dispeceri, polițiști sau de cine dreaq te-ai mai luat în „clasamentul” ăla.
Bine nu te văd, „un site american specializat în Resurse Umane”…

Și dacă nu v-ar fi zis-o propriul vostru zeu: John Wayne… pe față!…

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy