Cine își dorește un nou scandal al deszăpezirilor?

 

CJA a impus firmei Inteco Holding o limită de 15 utilaje – iar aceasta cere ferm rezilierea conctactului de deszăpezire la zi

Este destul de probabil că această iarnă nu și-a epuizat, încă, „norma” de ninsori – iar în acest context, domnii de la conducerea Consiliului Județean Arad înțeleg să nu respecte nici măcar normele în vigoare privitoare la necesarul de utilaje pentru cei 900 de kilometri de drum județean pentru care firma a semnat contractul în vederea deszăpezirii.

CJA a limitat la 15 utilaje deszăpezirea a 900 km de drum județean, iar în aceste condiții, este aproape sigur că un nou val de ninsori și frig va provoca un nou scandal, cel puțin mediatic.

Pe cale de consecință, S.C. INTECO HOLDING SRL  a cerut  astăzi oficial rezilierea contractelor la zi, simțindu-se supusă unor presiuni obositoare și aducătoare de daune încă de la începutul acestei ierni.

Să specificăm, pentru cei care nu cunosc îndeaproape situația, că firma plătește „oalele sparte”  (amenzi , pagube în cazul unor incidente) dacă drumurile nu sunt curățate – fiind singura vinovată de acest fapt, conform contractului.

Discutăm oare de un boicot?  Administratorii județului se uită la prognoze? Acum,  păgubita din punct de  vedere finaciar și mediatic este doar Inteco Holding – dar pe cine va da vina Iustin Cionca Marinel Arghir  în primăvară, pentru  gropile și mizeria de pe drumurile județele, odată reziliat contractul? Dacă firma nu-și  mai trimite deloc mașinile la intervenții, ca măsură de protest împotriva acestui tratament de neînțeles, în cazul unei relații, cel puțin economic-cinstite, dintre doi parteneri?
Sunt doar câteva întrebări cărora noi le cunoaștem răspunsurile, dar pe care CJA va trebui să le ofere arădenilor în cazul unei nenorociri de nimeni dorite.

 

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

1 Comentariu

  1. Noi cu ce om fi greșit? Dar pân’ la urmă nui problema lor că noi suferim…însă cred că bâlci și argir or băgat-o pe mânecă…și spre enervarea celor ce circulàm….mai pot spune cã dacă îi adevărat se pot lua de mânuță și spune în cor…” No’ am belit PLua!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy