sâmbătă, august 13, 2022

CUPA IENOPOLIS, ediția a IV-a: Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” și-a adjudecat TROFEUL

 

 

Cel mai mare concurs interdisciplinar cu caracter regional din vestul țării, organizat de profesorul Ioan Bulza, a strâns un număr record de participanți la ediția cu numărul IV, desfășurată la finele săptămânii trecute la Ineu.

Performanță remarcabilă pentru băieți de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” Arad, instituție de învățământ care a reușit două rezultate remarcabile la cupa regională ,,Ienopolis’’  .

De remarcat că în premieră la Cupa Ienopolis  a avut loc și un concurs de baschet masculin, câștigat de Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu”Arad  fără probleme podiumul fiind complectat de către Școala Gimnazială ,,Ioan Slavici”  Șiria  și Școala Gimnazială  Galșa.

Lotul câștigătorilor i-a cuprins pe: Găina Darius , Ciulin Ștefan, Buzgău Robert, Miclea Narcis, Rusu Bogdan,  Ciobanu Razvan, Zavastian David prof. Dragoș Daniel.

La competiția de fotbal au făcut parte din grupa A, alături de Șepreuș și Păncota. În primul joc elevii pregătiți de profesorul Daniel Dragoș au trecut de echipa din Șepreuș, după cel mai frumos meci al turneului  cu scorul de 3-2 (0-1), acest meci devenind cel mai frumos al turneului. În meciul următor elevii de la Bălcescu au terminat la egalitate 1-1, cu Pâncota, iar în celălalt meci  Șepreuș – Păncota 4-0.

În semifinale echipa din Arad a pierdut cu favoriții turneului, echipa din Șiria ( prof.Lucian Onița), cu scorul de 3-1, în cealaltă semifinală  gazdele de la Ineu (prof.  Manguci Ciprian ) au învins echipa din Șimand  (prof. Mărcuș Daniel ) cu scorul de 4-1.

În finala mică echipa pregătită de  Dragoș a trecut cu scorul de 2-1 de gruparea din Șimand, golurile fiind marcate de Găina Darius și Ciulin Ștefan.

În finala mare echipa din Șiria a trecut cu scorul de 5-1 de echipa din Ineu.

Lotul câștigătorilor: Cristian Suciu, Dumitru Moldovan, Daniel Buzău, Alexandru Tălmaciu, Cosmin Paven, Silviu Petica, Raul Hera și Narcis Jurj

La sfărșitul competiției s-au oferit si premii speciale: Cel mai bun portar Tălmaciu Alex (Șiria ); Golgheterul turneului Hera Raul (Șiria ); Cel mai tehnic jucător Găina Darius ( Bălcescu).

Organizatorii manifestării au fost: Clubul Copiilor Ineu, Primăria Ineu, liceele „Mihai Viteazul” şi „Sava Brancovici”.

Ultimele Știri

Related news