CURS DE AGENT IMOBILIAR la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Persoanele care doresc să se specializeze în meseria de agent imobiliar o pot face înscriindu-se la cursurile organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Cursul se adresează tuturor persoanelor şi are ca scop dezvoltarea cunoştintelor şi abilităţilor necesare managerilor şi angajaţilor agenţiilor imobiliare, precum şi celor interesaţi să lucreze în acest domeniu.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Sanşe şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Inovării, Tineretului şi Sportului şi este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA).

Meseria de agent imobiliar se bucură de multiple avantaje, printre care: accesul rapid în branşă, în baza absolvirii unui curs de specialitate, flexibilitatea progamului şi recompensare imediată şi direct proporţională cu rezultatele înregistrate.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare persoana de contact este prof. Carmen Crișan, email [email protected], telefon 0730.188.299.

Membrii CCIA ARAD, cu cotizația la zi, beneficiază de 10% reducere.

Mai multe – pe  www.ccia-arad.ro/curs-agent-imobiliar

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy