duminică, noiembrie 27, 2022

Din păcate, e OFICIAL: George Țucudean a decis ASTĂZI să se retragă temporar din activitate

 

Atacantul celor de la CFR Cluj, arădeanul George Țucudean, a decis astăzi să se retragă din fotbal din cauza problemelor de sanatate!

Deși are numai 28 de ani, Țucudean s-a confruntat în ultimul an cu mai multe probleme la inimă, fiind operat de două ori la o clinică din Austria (deși inițial era prevăzută doar o intervenție), pentru a rezolva o problema minora, după cum chiar el a dezvăluit ulterior, fără ca afecțiunea să dispară.

Prin urmare, fotbalistul a hotărât să renunțe temporar la fotbal pentru a fi supus unor analize detaliate.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănatate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanîia ca poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține ăn toate demersurile sale. Avem toata încrederea cî „Țucu” va reveni mai puternic în iarbă ăi ca ne va ajuta în continuare să câțtigăm trofee. Și-a adus contribuția de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alaturi de el”, se arată în comunicatul campioanei.

Înainte de a-și anunța decizia, el a discutat cu selecționerul Cosmin Contra și i-a transmis acestuia să nu il convoace pentru meciurile echipei naționale cu Spania și Malta. Unii specialiști sun că atacantul nu reușește să prelucreze mental acest moment după intervențiile chirurgicale.

Ultimele Știri

Related news