duminică, noiembrie 27, 2022

Ferestre și uși care „durează o viață”

Ferestrele și ușile din PVC sunt elemente indispensabile oricărui imobil!

În zilele noastre, ferestrele si usile din PVC sunt practic elemente indispensabile oricărui imobil construit fie pentru uz personal fie pentru uz industrial. Unul dintre principalele motive ale acestui lucru este faptul că ferestrele si ușile din PVC sunt extraordinar de utile din punct de vedere al eficientei termice și sunt mult mai durabile decât cele tradiționale.

Rama unei ferestre joacă un rol crucial în izolarea termică, iar acest lucru are o importanță dublă:

Pe deoparte se face economie de bani, iar pe de altă parte este ajutat și mediul înconjurător consumând mai puține resurse pentru încălzirea clădirii.

Profilele din PVC pe care le produce Klass Coating System au obținut rezultate remarcabile de eficiență comparativ cu profilele din aluminiu sau lemn, dar și comparativ cu alte produse similare realizate de alte companii din domeniu.

Având valori de izolare termică superioare, ele au capacitatea de a reduce semnificativ costurile pentru încălzirea locuinței sau clădirilor industriale. Mai mult decât atât, profilele realizate de Klass Coating System înglobează materii prime prietenoase cu mediul înconjurător, sunt concepute pentru a avea un design modern și au fost supuse tuturor testelor de performanță ISO existente la ora actuală, trecându-le pe toate cu brio.

Ferestre care „durează o viață”

Avantajele pe care le oferă alegerea unor ferestre și uși din PVC sunt nenumărate. Pe lângă faptul că izolează termic și fonic mai bine decât cele tradiționale, acestea au și un cost mult mai mic și o durabilitate crescută. Ele pot aduce o economie de până la 30% față de ferestrele și ușile obișnuite și vă puteți bucura de ele chiar și 50 de ani, astfel putem spune că vă luați ferestre care „durează o viață.”

Mai mult, acestea sunt și foarte ușor de îngrijit. Ele necesită o îngrijire minimă și nu se deteriorează precum cele din lemn din cauza intemperiilor vremii capricioase. Așa cum spuneam anterior, alegând ferestre și uși din PVC ajutați și la protejarea mediului înconjurător prin faptul ca acestea sunt 100% reciclabile și, astfel, se economisesc resurse importante.

Klass Coating System, unul dintre principalii furnizori de profile din PVC din Europa!

În cei 15 ani de când compania Klass Coating System activează în domeniul producerii de sisteme de profile din PVC pentru ferestre și uși, calitatea și performanța au fost principalele atuuri care au transformat această companie într-unul dintre cei mai importanți jucători din acest domeniu.

Amplasată în inima României, această companie cu capital privat 100% românesc și-a demonstrat în timp capacitatea de a deveni un lider în domeniul producerii de sisteme de profile din PVC pentru ferestre și uși de cea mai bună calitate și certificate internațional.

După zece ani in care au investit resurse în cadrul companiei Klass Coating System pentru cercetare, dezvoltare și relaționare cu partenerii din întreaga lume, au reușit să câștige încrederea tuturor și să devină astăzi unul dintre principalii furnizori din Europa.
În Vestul României, Glasspandoor, prin magazinele sale,
oferă spre comercializare clienților tâmplărie pvc & termopan/tripan, toate construite pe profil de cea mai bună calitate Klass, sistemul 600, 6 camere barieră termică.
Pentru comenzi puteți apela la Glasspandoor: telefon  0374 493 030.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news