Florin Tripa: „Iustin Cionca fuge de adevăr și încearcă să mușamalizeze raportul Curții de Conturi”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mă întreb de ce se teme Iustin Cionca de adevăr dacă este într-adevăr cu conștiința curată, așa cum pretinde. Pentru că trebuie să existe o explicație pentru care încearcă să amâne oficializarea în cadru public a raportului Curții de Conturi care vorbește despre probleme grave la Arad privind achizițiile CJA pe timpul pandemiei, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

„Mai exact ilegalități, pentru că de erori nu poate fi vorba, multe dintre ele sesizate de noi de-a lungul timpului. Lipsit de bărbăție politică și de curajul răspunderii, Cionca face tentative disperate să ascundă mizeria sub prag, amânând ședința CJA de vineri pe luni, concomitent cu schimbarea formatului din ședință normală în ședință online. E dificil să ne înfruntați privirile, domnule Cionca, când se rostește adevărul ? E prea apăsător să recunoașteți proasta gestiune a crizei Covid și paternitatea dezastrului. Dor tare datele și concluziile acelea incriminatoare din raport ? Poate a sosit în sfârșit timpul să spuneți arădenilor adevărul așa cum este el de fapt, fără filtrele mașinii de propagandă a PNL Arad”, spune deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6540
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy