luni, martie 27, 2023

Glasspandoor inaugurează un NOU SHOWROOM în Aradul Nou. Merită să ajungi la deschidere

Marți, 1 Decembrie, ora 12:00, Strada Adam Muller Guttenbrunn, Nr.46, Glasspandoor deschide cel mai nou showroom de uși pentru interior din Arad.
De ce merită să fii acolo? O întrebare… trei răspunsuri
1.Ușile comercializate sunt confecționate din lemn de pin stratificat, acoperite de un strat de mdf și înfoliate la cald cu pvc deluxe sau polipropilenă, toate aceste materiale reușind să ofere un produs finit de calitate, cu rezistență mărită la uzură pe termen mediu și lung, făcând din investiția în ușile de la Glasspandoor, una reușită și sigură.
2.Glasspandoor oferă montaj pentru ușile de interior achiziționate de clienți, prin angajații proprii, montatori profesioniști, astfel încât să poată veni în întâmpinarea cumpărătorilor cu garanții atât pentru produs cât și pentru montaj.
3.La final, dar poate cel mai important, REDUCERILE, care nu lipsesc de la DESCHIDERE. După prima ediție Black Friday Glasspandoor, o ediție reușită, cu sute de clienți mulțumiți, echipa de management și cea de marketing au pregătit din nou ceva special pentru potențialii cumpărători.
Reduceri MARI și reale!
REDUCERE 11,80% pentru comenzile mai mici de 5.000 lei.
REDUCERE 16,49% pentru comenzile cuprinse între 5.000 lei și 10.000 lei.
REDUCERE 20,00% pentru comenzile mai mari de 10.000 lei.
20% REDUCERE la montaj!
ATENȚIE! Reducerile sunt valabile pentru primii 100 clienți!
Regăsiți mai jos câteva modele de uși pentru interior disponibile în magazine și online.
Mai multe imagini se pot vizualiza în galeria foto și accesând  www.GLASSPANDOOR.ro.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news