duminică, august 14, 2022

INCLUSIV DE RUSALII și-au bătut, blestemat și amenințat nevestele… „Proștii satului – ediția iunie, 2019” sunt din Sebiș și Odvoș

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ordine de protecție provizorii, emise de polițiști în ziua de Rusalii

Polițiștii arădeni au emis, în ziua de 17 iunie a.c., două ordine de protecție provizorii.

Un ordin de protecție a fost emis de polițiștii Secției nr. 9 Rurală Sebiș, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Sebiș, care și-a amenințat cu moartea soția și soacra, de asemenea că va da foc casei în care acestea locuiesc, pe raza localității Dieci. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și violență în familie.

Pe raza localității Odvoș, o femeie de 42 de ani a fost victima agresiunilor soțului său în locuința comună a acestora, pe fondul consumului de alcool a bărbatului. Polițiștii Secției nr. 7 Rurală Lipova efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În ambele cazuri s-a dispus evacuarea agresorilor din locuință, fiindu-le interzisă apropierea sau contactarea victimelor prin orice mijloace, pe o perioadă de 5 zile.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news