vineri, august 19, 2022

INTEGRITATE – numele tău e DERIZORIU! Primăria Arad și-a EXTERNALIZAT serviciul de PAZĂ a patru obiective-cheie unei firme obscure din satul Rușii-Munți (Județul Mureș), controlată de un consilier local PNL pensionar, contra 440.000 de EURO pe an… în condițiile în care are 200 de POLIȚIȘTI LOCALI care-și dau cu capul de pereți

 

SIFONEALA în Primăria Arad e atât de pandemică încât nu-i nevoie de nicio „Stare de urgență” pentru a decreta asta: e necesară și suficientă o descindere cu ridicare de acte a unui procuror necorupt însoțit de o echipă de polițiști specializați în fraude economice cu banii statului… și să vezi atunci „grup infracțional organizat”! Din cei peste 400 de funcționari publici care „ne” (mai realist: LE) compun aparatul administrativ, vreo 300 sunt arestabili… ieri, iar dacă D.N.A. sau D.I.I.C.O.T. ar vrea să demostreze arădenilor (precum și întregii țări, Europei și lumii) că nu sunt decât niște direcții-marionetă ale puterii, controlate și influențate să NU CERCETEZE ABUZURILE pe care le comit demnitarii săi, ar putea începe chiar de la verificarea informațiilor cuprinse în acest articol!
Cum suntem (aproape 100%) siguri că acest eveniment nu se va întâmpla curând (deocamdată, niciodată – cum opinam și în recenta investigație despre mafia din Gospodărirea Comunală), înțelegem să ne informăm măcar cititorii de bună credință, contribuabili detașați politic ca și noi, față de aceste abuzuri… și, dacă tot am pășit pe terenul mlăștinos și urât mirositor al politicii, e important de precizat că documentele care ne-au parvenit întru analiza acestei spețe provin din SURSE LIBERALE (puțin ne pasă dacă „facțiuni”, simpatizanți sau antipatizanți ai edililor arădeni „pe val”). 

Cum să EXTERNALIZEZI un SERVICIU pe care-l include propriul tău aparat, plătind DUBLU (față de cât te-ar fi costat, în condiții necorupte, salariile angajaților de la „Locală”) unei firme obscure dintr-un sat din alt județ?! 

Iată cum:
S.C. Ambasador Group Security Rușii Munți S.R.L., patronată de un anume Vasile Florin Vlaic, consilier local PNL la Primăria Deda (județul Mureș) este beneficiara unei ACHIZIȚII DIRECTE în valoare totală de 2.151.985 de lei și 50 de bani, operată de pe calculatorul parolat al instituției ce ne gestionează bugetul, iar o AVERTIZARE ÎN INTERES PUBLIC a fost înregistrată chiar ieri, 2 iunie, la Camera 5 a Primăriei Municipiului Arad de către un angajat al Poliției Locale Arad al cărui nume nu-l vom face public, neavând acordul său, limitându-ne a cita din formularea sa către autorități partea care este de un INTERES PUBLIC MAJOR (și pe care o puteți lectura, în galeria foto atașată, astfel „periată” de date cu caracter personal):

Veridicitatea acestei informații este confirmată și în tabelul cu achizițiile publice din 2019 publicat pe site-ul Primăriei Arad (dacă-l cauți vreo 2 zile, s-ar putea să îl găsești și tu… dacă ești „un oarecare”):

Cine și cum a facilitat un asemenea contract TOTALMENTE PĂGUBOS pentru bugetul Aradului… cunoaștem, de asemenea, dar deocamdată ne abținem în a dezvălui NOMINAL persoanele care se află în spatele „cortinei de ceață” ce învăluiește aceste achiziții – oricum, nu „niște oarecare”.

„Înființată în septembrie 2017, societatea prestatoare îl are ca administrator pe Florin Vasile Vlaic, un consilier local PNL, pensionar, din comuna Deda, județul Mureș. Asociat unic este Paula Nicoleta Hrișcă, o tânără ce locuiește în satul Rușii-Munți din același județ.” – citim pe site-ul https://www.topiasi.ro … de unde deducem că Vlaic ăsta, așa pensionar anonim cum e și locuind într-un sat de care acum auzim pentru prima oară cei mai mulți dintre noi, nu e chiar „ultimul fraiereștean”… sau face parte din „recentul lot de afaceriști-paravan-no-name, inventați pentru a sifona bani publici”… pe modelul taximetristului din Iași care defrișează păduri în Moldova.

„De ce ai externaliza un serviciu pe care-l ai în subordine, și așa supraîncărcat de personal plătit cu salarii duble față de media națională?” – e o întrebare pe care doar un om de afaceri care nu lucrează cu statul și-o pune… căci dacă o adresezi la o masă de politruci legați direct la „pompa cu bani publici” riști să cazi în ridicol!

Am fost și noi să vizităm obiectivele Primăriei… atât de importante încât merită să aduci paznici din alt județ la preț de luptători de K1 din TOP 10

Am dat peste niște amărâți care habar n-au pe ce lume trăiesc (nu aceasta fiind prioritatea lor), care lucrează 12 cu 72 (?!), niciunul sub 50 de ani – și vă invităm să ne repetați experiența, dacă nu aveți încredere în scrisele noastre: poate veți reuși să găsiți UN SINGUR ARGUMENT care să stea la baza acestei „achiziții”.
Noi nu am găsit!
Pe paznicii din Rușii-Munți îi găsiți (aproape ascunși) în coșmelia de la intrarea în Primărie, la Sala de Căsătorii din Palatul „Cenad”, în chioșcul din colțul „Parcului Reconcilierii” și la fostul mall „Galeria”, la Evidența Populației urbane  / pașapoarte.
Transmiteți-le din partea noastră scuze și multă sănătate…

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Aceași firmă de securitate „asigură paza” și pe Stadionul Gloria, Spitalul Matern și Parcul Pădurice de la Podgoria

Comentariile sunt închise.