joi, februarie 2, 2023

Jandarmii și polițiștii din Pecica au depistat un PERVERS care acosta FETE DE ȘCOALĂ cerându-le să „meargă cu el” pentru 200 de lei

 

Jandarmii din Pecica au intervenit prompt urmare a unei postări pe facebook a unei adolescente, elevă la Liceul „Gheorghe Lazăr din Pecica”, ce anunța despre prezența unui pervers în fața școlii care abordează vulgar fete, cerându-le să „meargă cu el” contra sumei de 200 de lei. 

[INFORMARE DE PRESĂ]

,,Va rog frumos, cei care aveți copii mici aveți grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în fața liceului teoretic G.H Lazăr de o colega de-a mea, ea a făcut și filmarea, pentru că a pățit la fel!!! Va rog frumos!!!”

Acestea au fost cuvintele unei eleve din Pecica, scrise pe o postare pe Facebook! Cuvinte care i-au atras atenția unui jandarm, iar după ce și-a dat seama despre ce e vorba, a dat alarma!

Este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă și le propune să ,,meargă” cu el, pentru suma de 200 lei. Și se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au pățit acest lucru.

Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informațiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii din Pecica au fost mobilizați și împreună cu polițiștii locali din localitate, au plecat pe urmele individului.

Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia. Polițiștii locali, din orașul Pecica, l-au depistat pe o stradă din localitate, în apropierea domiciliului la care locuiește, fără forme legale și l-au condus la sediul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica.

Bărbatul a fost recunoscut de către părțile vătămate, drept pentru care, acesta a fost sancționat contravențional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Povestea nu se sfârșește aici! Cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului și sunt hotărâte să meargă până la capăt, pentru ca acest individ să nu mai poată comite astfel de fapte.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad

https://www.facebook.com/jandarmeriaarad/posts/2279174532412187

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news