joi, august 18, 2022

Liviu Antal întărește lotul cu care UTA s-a prezentat la reunirea echipei

 

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Liviu Antal, care, de azi, a devenit component al UTA-ei. Născut pe 2 iunie 1989 în Șimleul Silvaniei, fotbalistul ofensiv (poate juca și mijlocaș și atacant) a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea.Bornele carierei sale la seniori sunt Concordia Chiajna, FCM Tg. Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi (Turcia), Beitar Ierusalim (Israel), Hapoel Tel Aviv (Israel), Pandurii Târgu Jiu și Zalgiris Vilnius (Lituania).

E campion național al României cu Oțelul Galați, în sezonul 2010-2011, când a câștigat și Supercupa României. Cu gruparea din  Vilnius și-a trecut în palmares încă trei trofee – Cupa Lituaniei (2019), titlul național și Supercupa Lituaniei (ambele în 2020).

În anul 2011 a fost convocat la echipa națională a României, pentru care a jucat în meciul cu Paraguay.

Gruparea arădeană s- a reunit cu două zile în urmă. Mai puțin de două săptămâni ne despart de primul meci oficial din 2021, cel cu Viitorul Constanța, așa că Laszlo Balint și staff-ul său i-au convocat astăzi pe fotbaliștii UTA-ei pentru prima mișcare a anului.

„Ținând cont de formatul competiției, vacanța a fost foarte scurtă, destul de dificilă pentru noi, datorită modului nu tocmai fericit în care am încheiat prima parte a sezonului. Dar cu atât mai motivați suntem, ne întoarcem la muncă determinați, ambițioși și încercăm să lucrăm acolo unde trebuie lucrat în așa fel încât UTA să devină mai puternică. Programul e destul de aglomerat, trebuie să fim foarte bine organizați pentru a evita orice eventuală problemă care ar putea apărea de pe urma acestui virus. Vom face testările pe data de 6 pentru a ține cont de acea perioadă de incubație. Până atunci suntem organizați pe grupe, nu folosim absolut niciun spațiu interior. Avem vizita medicală, testări fizice, iar prima săptămână de pregătire o încheiem cu un amical în Ungaria. Sperăm să parcurgem toți pașii necesari ca să ne apropiem de nivelul optim în ceea ce privește primul meci din această parte a doua a campionatului”.”, a transmis antrenorul principal Laszlo Balint.

Florin Iacob, Dragoș Balauru, Marius Tomozei, Cristian Bustea, Florin Ilie, Cristian Melinte, Alexandru Benga, Erico Da Silva, Simo Roumpoulakou, Damian Isac, Neluț Roșu, Alexandru Albu, David Miculescu, Alexandru Oroian, Denis Rusu, Valentin Buhăcianu, Denis Hrezdac, Ciprian Rus, Ioan Hora, Dragoș Tescan s-au prezentat la reunirea echipei.

Nume noi se pot alătura zilele următoare.

Ultimele Știri

Related news