luni, martie 27, 2023

Lucrările de reabilitare a sediilor Judecătoriilor Lipova și Gurahonț au fost FINALIZATE [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Vă facem cunoscut faptul că, lucrările de reabilitare a sediilor, demarate la Judecătoria Lipova şi la Judecătoria Gurahonţ au fost finalizate, activitatea celor două instanţe desfăşurându-se în condiţii optime.

Reamintim că, în luna octombrie a acestui an, au fost demarate lucrările de reabilitare a clădirilor în care funcţionează Judecătoria Lipova şi Judecătoria Gurahonţ.

Astfel, la Judecătoria Lipova au fost efectuate lucrări de reparaţii şarpantă şi învelitoare, valoarea totală a investiţiei fiind de 147.971,83 lei, iar la Judecătoria Gurahonţ au fost efectuate lucrări de reparaţii la instalaţia electrică, valoarea totală a investiţiei fiind de 150.275,58lei.

De asemenea, în toamna acestui an, la sediul Judecătoriei Gurahonţ au fost efectuate lucrări de reparaţii curente, constând în: înlocuire geamuri, uşi, zugrăveli şi placări cu gresie şi faianţă, în încăperile şi holul din incinta instituţiei.

Valoarea totală contractului de execuţie  a fost de66.555 lei, din care 63.000 lei de la bugetul de stat şi 3.555 lei din venituri proprii.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad

Vicepreşedinte Virgiliu Flavius  Bradin

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news