vineri, decembrie 9, 2022

Măscăriciul de Bîlcea se dă „revoltat din cauza intenției de majorare a tarifelor pentru sport și ștrand”

Comunicatul de presă de mai jos este o mizerie politică în toată splendoarea, un text de doi lei menit să manipuleze fraieri, inocenți și curve politice. I-am fi dat ignore și de această dată, dar trebuie taxat acest mediocru și penibil personaj politic, al cărui singur merit este cel de a fi păpușa din cârpe a lui Gheorghe Falcă, păpușă care visează să fie primarul Aradului.

Este revoltat acest măscărici de faptul că administrația locală este nevoită să majoreze inclusiv tarifele de acces la ștrand, la bazinul de polo și la Stadionul Francisc Neuman. Evident, fără a-și asuma în calitatea sa de parlamentar CAUZELE pentru care se recurge la majorări. Uită (sau nici măcar nu este conștient de) faptul că orice administrație din țară ( nu numai primăria Arad pentru care are el un dinte de mușcat) este nevoită să caute astfel de soluții. Uită (sau nici măcar nu este conștient de) faptul că din cauza măsurilor proaste și haotice luate de Guvern, din cauza noilor reglementări fiscale (unele pentru care a ridicat și el mânuța în Parlament) s-a ajuns în această situație.

Dacă tot e revoltat, putea să ne prezinte niște calcule sumare

despre costurile de întreținere ale acestor obiective publice și cu cât s-au majorat acestea în ultima perioadă, ce impact au avut scumpirile la utilități, de exemplu, cu cât au crescut cheltuielile de întreținere față de anul trecut și ce altă soluție ar exista, la nivel pragmatic, astfel încât să nu se recurgă nici la majorările tarifelor și nici la majorările taxelor/ impozitelor locale. Poate ne spune el, cel care n-a administrat nimic în viața lui, care nici măcar iarba în fața casei nu și-a tuns-o, cum se poate proceda. Sau, poate, mai bine să tacă…

***

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Majorarea tarifelor pentru sport și ștrand este exagerată

Creșterea tarifelor de acces la ștrand, bazinul de polo și Stadionul Francisc Neuman nu sunt susținute de deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad. Acesta apreciază că o majorare cu rata inflației poate fi justificată, nu și majorările propuse de administrația
locală.

„Nu văd motive solide pentru dublarea tarifului pentru utilizarea stadionului. De asemenea, creșterea prețului biletelor la ștrand este foarte mare, în condițiile în care administrația nu a reușit să realizeze față de anul trecut investiții care să îmbunătățească serviciile.

Nu aș vrea să determinăm oamenii să meargă spre alte localități, din Ungaria. De asemenea, creșterea cu aproximativ 50% a tarifelor la bazinul de polo este exagerată. Cer consilierilor să analizeze foarte bine aceste proiecte de hotărâre, să analizeze corect rațiunile pentru care sunt impuse noile tarife și să se gândească la încurajarea sportului și la oportunitățile de a petrece timp liber de calitate în aer liber”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Ultimele Știri

Related news