Mergeți deseară la concert de operă în Parcul „Reconcilierii”… sau la Cercul Militar… sau vedeți voi dacă plouă :)


coruri-celebre-din-opere„Arădenii sunt invitați să participe luni, 2 mai, de la ora 18.00, în Parcul Reconcileirii româno-maghiare, la un concert, în program fiind incluse coruri celebre din opere”
scrie Casa de Cultură a Municipiului Arad la ea pe site.
Organizatorul evenimentului este Primaria Arad, Centrul Municipal de Cultura Arad, în parteneriat cu Filarmonica de Stat din Arad.
No bun – știm de-o treabă.

 

„Sezonul concertelor simfonice în aer liber de anul acesta debutează a doua zi de Paști, cu un concert special – coruri celebre din opere. O seară în care publicul este invitat să se lase încântat cu selecțiuni din opere de Gioacchino Rossini, Gaetano Donizetti, Pietro Mascagni, Giuseppe Verdi și Bedrich Smetana“, a spus Daniela Pădurean-Andreic(a – n.red.) directorul Centrului Municipal de Cultură Arad – mai copiem noi de-acolo.
Dirijor(ul – n.red.) orchestrei Filarmonicii va fi Giuseppe Carannante (Italia), iar corul va fi dirijat de Robert Daniel Rădoiaș – este partea tehnică a știrii.
Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Așa… păi mai mult ca sigur plouă – conform Google.

„În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va desfășura la în sala festivă de la Cercul Militar, situat pe strada Decebal la nr. 19” – parcă anticipa CCMA timpul probabil, respectiv buimăceala nenumăraților fani Donizetti din Micălaca.

Ca să traducem știrea în jargon de Fortuna, no… deci nu mai mereți să ascultați Verdi în „Parcul ungurilor”… mereți direct la Centrul Militar… sau nu… vedeți voi dacă plouă…
Sau stați, ca oamenii ăștia din poza principală… la care le-a mai dat țeapă vremea, să ascultați coruri celebre sub umbrelă, ca să demonstrați lumii întregi cât de mult vă place Rossini – ca niște ultrași ai operei ce vi-s!

De anticipat că locuri or fi…

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy