Mihai Fifor: Sub propaganda creșterii economice, guvernanții ascund realitatea scumpirilor masive

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: Sub propaganda creșterii economice, guvernanții ascund realitatea scumpirilor masive

 

Ne așteaptă un nou val de scumpiri la 1 iulie. Ca urmare a liberalizării greșite din domeniul energetic și a anulării măsurilor de protecție adoptate de PSD, de la jumătatea anului 2021, companiile furnizoare de gaze naturale vor majora din nou tarifele cu 20% și vor putea încheia automat noi contracte, fără să fie nevoie de semnătura consumatorului, la fel cum s-a întâmplat și în cazul tarifului la energia electrică.

„Din această cauză, pe lângă noile scumpiri la alimente și la produsele de bază, de la 1 iulie se vor majora și prețurile din domeniul construcțiilor cu aproximativ 40%, ceea ce va afecta grav contractele pentru dezvoltarea infrastructurii, aflate în derulare la nivel național.

De la începutul anului 2021 prețul utilităților a crescut deja cu 17%, combustibilii s-au scumpit cu peste 9 procente, iar prețul alimentelor de bază a crescut cu peste 14%, sub propaganda falsă a creșterii economice.

PNL, USR și UDMR sărăcesc sistematic populația și nu iau nici o măsură care să stopeze creșterea explozivă a inflației, deși BNR a anunțat deja scumpiri masive ceea vor determina o inflație de peste 4% în acest an, dublă față de estimarea inițială.

După ce a blocat majorarea salariilor și a pensiilor românilor și a refuzat majorarea indemnizațiilor copiilor, Guvernul Austerității vrea să meargă la Bruxelles, pentru aprobarea PNRR, cu un angajament oficial că va îngheța toate salariile și pensiile în următorii 3 ani și va majora taxele, ceea ce înseamnă că puterea de cumpărare a românilor se va prăbuși odată cu creșterea explozivă a prețurilor”, declară președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy