[NEWS ALERT] Doi dintre cei trei arădeni dați DISPĂRUȚI în ultimele zile au fost găsiți MORȚI!

 

Doi dintre cei trei arădeni dați dispăruți de Poliție în ultimele trei zile au fost găsiți morți. Tânărul Mircea Vlăduț Marcel, de 19 ani, a fost găsit marți, plutind pe Mureș, în zona Trei Insule, la o săptămână după ce familia sa i-a reclamat dispariția de acasă. De asemenea, tot ieri, bătrânul Orszag Zoltan, de 82 de ani, din Nădlac dat dispărut pe 29 iulie a fost găsit fără viață în extravilanul localității.
Conform reprezentanților IPJ Arad, niciuna dintre aceste morți nu prezintă circumstanțe penale, menite să deschidă un dosar de omor, dar au fost dispuse expertize medico-legale asupra cadavrelor.

Arădeanul Malița Radu Adrian este cel mai recent dintre numele apărute pe lista de dispăruți a IPJ Arad trimisă presei… și, date fiind coincidențele cel puțin ciudate – dar legate, în primul rând, de canicula din aceste zile – situația devine alarmantă.

 

COMUNICATE DE PRESĂ – IPJ ARAD

La data de  27 iulie a.c., a dispărut de pe raza municipiului, un tânăr de 19 ani, MIRCEA VLĂDUȚ-MARCEL.

Tânărul are următoarele semnalmente: 1,75 m. înălțime, 60 de kg., păr șaten tuns scurt, ochi verzi, aluniță în colțul stâng al gurii, poartă ochelari.

Nu se cunosc date cu privire la modul în care acesta era îmbrăcat la momentul dispariției.

……………………………………………..

La data de  29 iulie a.c., a dispărut de la domiciliul său din Nădlac și nu s-a mai întors, ORSZAG ZOLTAN, de 82 de ani.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,80 m., 70 de kg., păr cărunt tuns scurt, ochi verzi.

La data dispariției bărbatul purta: pantaloni din stofă de culoare gri, geacă neagră din piele, pantofi negri, șapcă cu cozoroc de culoare gri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului – găsit mort ieri după amiază în extravilanul orașului Nădlac.

…………………………………………….

La data de  26 iulie a.c., a plecat de la domiciliul său din Arad și nu s-a mai întors, MALIȚA RADU-ADRIAN, în vârstă de 35 de ani.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: 1,80 m., 100 de kg., păr șaten tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariției, acesta purta: geacă din piele maron, pantaloni tip blue jeans, tricou gri, pantofi negri.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea celui dispărut, sunt rugate să apeleze SNUAU 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Articol asociat:

https://criticarad.ro/rapita-de-extraterestri-o-octogenara-a-disparut-acum-3-luni-dintr-un-bloc-din-alfa-si-nimeni-nimic/

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6539
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy