Ponta, Falcă și Boghicevici la București – sau „masa cu luzări patetici” denunțată de hackerul de serviciu al Consilului Județean Arad

 

Pamflet cu poze de la ei… cum ar veni.

A fost un mega-târg de turism… sau cam așa ceva joi, la București – prilej cu care cum dreaq să absenteze Gheorghe Falcă și Claudia Boghicevici, în calitate, unul, de edil al celui mai non-turistic dintre orașele din România, alta, vicepreședinte al celui mai ruinat județ d.p.d.v. al obiectivelor demne de vizitat – cum?! Trebuiau să distribuie, bag sama, pliantele alea de-au costat o grămadă de bani și conțin informații mincinoase pe la terți… să aibă terții din ce să-și facă filtre la joint… sau ce?!
Demne de citit erau pliantele respective dacă purtau titlul: „Aradul – ultima destinație a unui turist plictisit de splendori!” cu intertitluri gen „Vrei să nu mai cobori în viața ta de undeva? Urcă la Cetatea Șoimoș?”  „Vrei să pedalezi printre câini vagabonzi pe o pistă de biciclete cu lățimea de 40 de centimetri, noaptea? Hai pe Drumul Vinului!” „Vrei să vezi cum arată corupția, cu mama, tata și toată familia ei cu tot?! – HAI LA ARAD!”

Ăsta-i un aspect. Aspectul doi… bă, frate, cum naiba s-au potrivit, la aceeași masă, Ponta cu Falcă și cu Boghicevici?! Cărui zeu al hazardului trebuie să-i dedicăm o reverență… să-i aducem o osanală, ceva? Dacă organizatorul evenimentului de la Romexpo a gândit acest feng-shui uman – acel organizator e un geniu! Ponta, Falcă și Boghicevici reprezintă definiția contemporană a „luzărului patetic” în politică! Încă cu nasul spart de la ușa pe care le-au trântit-o-n nas propriile partide, dar susținuți de „aripile lacrimogene” ale formațiunilor care se pregătesc să-i ejecteze cu totul, cu „organele” la ușa biroului și cu mascații având pe WatsApp adresa de domiciliu, s-au adunat la masa aia ca să… ce? Să-și lingă rănile? Să se mintă frumos că se vor întâlni în calitate de parlamentari la Bruxelles (ultima bârfă)?
Să se invite unul pe altul „la vizită în caz că”?… Să-și depene amintiri despre „cum era când erau în opoziție” și cum au făcut ei mișto de alegător timp de decenii pe tema asta?!

Consiliul Județean Arad a publicat „pozele cu masa” pe pagina sa oficială de facebook  – și felicitări hackerului de serviciu, atât pentru cantitatea de informații despre loserii celebri pusă la dispoziția userilor anonimi – pentru că pozele astea, dacă apăreau „conform surselor noastre” în presă erau mișcate și blurate, titlul articolului avea majuscule cu EXCLUSIV și tot poporul dădea like jurnalistului „care a făcut filajul” de tare ce e el…

 

Să nu fim măgari și să dăm și comunicatul oficial trimis redacțiilor de către Biroul de presă al CJA (fără poze!)… mai ales că tot la categoria „pamflet” se încadrează:

„Consiliul Județean Arad a lansat astăzi programul „City Break în Arad”.
Consiliul Județean Arad a lansat astăzi, la Romexpo, în cadrul Târgului Național de Turism de la București, programul „City Break în Arad”. Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici, însoțită de directorul Aeroportului Internațional, Dan Bălăcel, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici, și funcționari ai Consiliului Județean, au purtat discuții cu unele dintre cele mai importante agenții de turism din România, în vederea promovării pachetelor turistice.

„Noi promovăm Aradul ca destinație. În luna martie ne dorim o întâlnire cu cât mai mulți operatori din turismul arădean, pentru ca și ei să se alăture acestui program și, alături de obiectivele în sine, să putem veni și cu oferte foarte bune de cazare”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean.

Claudia Boghicevici a avut mai multe întâlniri, alături de directorul Aeroportului, cu companii străine care operează curse charter în România. Pentru aeroport, în viitorul apropiat, o prioritate o reprezintă convingerea acestor operatori să recunoască potențialul pieței din vestul României și să inverseze fluxul de turiști, dinspre România înspre România.

Vineri, în cadrul Târgului Național de Turism, Aradul va lansa oferta „Sărbătorile Pascale în Podoria Aradului”, în prezența unor primari din Podgorie, a primarului municipiului, Gheorghe Falcă, a conducerii Consiliului Județean.

Standul Aradului de la Romexpo este amplasat în Pavilionul C3 și pune în valoare cultura și istoria județului, cu accent pe obiectivele care pot fi vizitate de turiștii amatori de turismul de week-end.”

 

Facebook Comments Box

2 Comentarii

 1. Daca nu ar fi de plins, as ride.
  E un praf in orasul asta, ca daca dl. Primar ar da drumul la niste gramezi de ciulini inlantuiti, ne-am putea crede in Baraganul anilor ’30, sau tot in Baragan, dar peste 10 ani, pentru ca fara irigatii, si despadurit, se va desertifica rapid.
  De ce angajatii de la curatenie folosesc turbosuflantele pentru a imprastia praful de pe jos, in loc sa il aspire?
  Sa il mai respiram o data??
  Toate astea sa le vada turistii.
  Locatiile frumoase exista, dar sint tot mai paraginite.
  Ghinion..

 2. Chiar asa,de unde pina unde „City Break”?NU exista in Arad decit un hotel mai acatari dar nici acolo nu as sta mai mult de cele citeva minute cit sa beau o cafea,la barul de la parter.Apoi,ce obiective turistice ar fi de aratat unui turist venit chiar si pnetru un „break”?Ruina din Centru?Piata reconcilierii care nici macar
  piata” nu mai e?Lacul Padurice unde ,vezi bine,e normal sa fie matasea broastei de vreme ce sunt broaste,ca doar de aia e lac…!Aha,ar putea sa se hraneasca din belsug cu amintirea stadioanelor darimate absolut aiuritor si cu fantoma Stadionului UTA – nume de legenda in fotbalul european!Sau sa-si faca niste selfie cu schelele de la Palatul Cultural…Nu mai exista nici pic de rusine la oamenii astia?!Se pare ca nu!Dar noi,astialalti,sa nu mai avem pic de minte de tot pe ei ii „alegem” ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy