vineri, decembrie 2, 2022

Rapid – UTA: remiză „chioară”, nervi și multă nemulțumire din partea suporterilor

Rapid București și UTA Arad s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga 1, pe Arena Națională din Capitală și au remizat, scor 1-1.

ECHIPELE DE START:

RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, Albu, Morais – Sefer, Crepulja, Kait, Stahl – Bălan, Marzouk
Rezerve: Drăghia, Acuna, Dr. Grigore, Moise, Pănoiu, Goge, Andrei Ilie, Alami, Al. Ioniță (au intrat Dragoș Grigore, Goge, Rareș Ilie, Ioniță II, R. Moise)
Antrenor: Mihai Iosif

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Dima, Shliakov – Vorobjovas, Batha – Ubbink, Miculescu, Cardoso – Laukzemis
Rezerve: Balauru, Medimorec, Erico, Baravykas, Isac, Roger, Dangubic, Mercioiu, Ongaro (au mai jucat Roger, Dangubic, Ongaro)
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)

Brigada de arbitri: Principal: Petrescu Radu (Bucureşti) / Asistenți: Mitruţi Daniel (Craiova) și Tunyogi Ferencz (Zalău)

Scorul a fost deschis pe finalul primei reprize, în minutul 45, dintr-un penalty transformat de către Ubbink din a doua încercare, după ce Junior Morais a făcut henț în careu, a încasat cartonașul roșu și arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru UTA. Horațiu Moldovan a apărat prima încercare a lui Ubbink, însă aceasta s-a repetat pentru că portarul Rapidului nu a fost poziționat pe linia porții.

La pauză, tabela a arătat 1-0 pentru UTA Arad și giuleștenii au intrat în inferioritate numerică la vestiare.

În partea secundă a jocului, Rapid a restabilit egalitatea nesperat, în minutul 76, prin lovitura de cap a lui Marzouk, din fața porții, care a stabilit și rezultatul final: 1-1.

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 7 în Liga 1, cu 33 de puncte, în timp ce UTA Arad staționează pe locul 10, cu 28 de puncte, și cu 10 etape de când nu a mai simțit gustul victoriei.

REZUMAT + incidentele de la pauză, dintre suporteri

Conferința de presă susținută de László Balint după meci, în care vorbește inclusiv despre problema demisiei / demiterii:

ULTRAS [email protected]

Ultimele Știri

Related news