miercuri, august 10, 2022

Reducerea bugetului produce primele efecte: Mevlan Adili se desparte de UTA

 

Ratarea obiectivului  în acest sezon, atrage după sine și reducerea cheltuielilor la clubul UTA. Cu un buget  la clasa economic, UTA se va despărți, cel mai probabil, de stranieri în această pauză competițională.

Mevlan Adili a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook,  în care-și anunță plecarea de UTA. „Fiecare început are propriul sfârșit, vreau să mulțumesc președintelui clubului Alexandru Meszar și stafului care a avut încredere în mine și m-a adus la UTA și vă mulțumesc tuturor colegilor și antrenorului Laurențiu Roșu care m-au ajutat și m-au așteptat foarte bine și foarte pozitiv, mulțumesc mare pentru fani și grupul de fani #UltrasArad care m-au încurajat și m-au susținut și nu m-au lăsat niciodată să mă simt străin. UTA întodeauna în inima mea”, a scris fotbalistul.

În acest sezon, fundașul dreapta de 23 de ani e primul la pase decisive precise, la deposedări reușite și faulturi suportate și al doilea, după Scutaru, la dueluri câștigate în defensivă și intercepții în jumătatea de teren adversă.

Ultimele Știri

Related news