miercuri, februarie 8, 2023

Sergiu Bîlcea iar și-a lipit imaginea de merite la care nu a contribuit cu nimic

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Sportivii medaliați la Campionatul Mondial de Karate au primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

Sportivii cluburilor arădene CS Tiger și CS Banzai Karate Club Arad s-au întors cu medalii şi rezultate excelente de la campionatul Mondial de Karate WUKF de la Fort Lauderdale (SUA)! România s-a clasat pe locul II, iar sportivii arădeni de la cluburile au obținut aproximativ un sfert din cele 141 de medalii ale țării noastre.

Performanța sportivilor arădeni a fost remarcată de deputatul PNL Sergiu Bîlcea,

care le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pe scena Teatrului de Vară, pentru rezultate deosebite şi pentru promovarea orașului nostru.

„Mă bucur că acești sportivi talentați au primit aprecierea arădenilor și aplauze pe scena Teatrului de Vară! Suntem mândri de ei! În spatele acestor performanțe se află un efort susținut, muncă și pasiune. Este un sport al disciplinei, care necesită concentrare și
perseverență”, a spus Sergiu Bîlcea.

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” a fost gândită pentru a aduce în atenția opiniei publice reușite și fapte care inspiră comunitatea, este o formă de a mulțumi oamenilor care reușesc performanțe deosebite în diferite domenii de activitate.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news