Toți cei care l-au cunoscut îl plâng… Romeo Peca s-a stins la 38 de ani, după 11 zile de comă pe un pat al Spitalului Județean Arad

 

„Azi este o zi neagră în viața noastră. Dragul și bunul meu prieten Romeo Peca ne-a părăsit, a plecat dintre noi. Liniștea și pacea să te însoțească My Man! Vei rămâne veșnic în sufletele noastre! Cine dorește să ne fie alaturi in aceste momente dificile o poate face la cimitirul Eternitatea marți, de la ora 18:00. Înmormântarea va avea loc miercuri ora 13:00.Pacea să fie cu tine fratele meu” – este doar unul dintre sutele de mesaje care curg pe wall-ul de facebook al arădeanului care s-a stins, la doar 38 de ani, după ce timp de 11 zile a stat în comă de gradul 4 pe un pat din salonul Spitalului Județean Arad.

Romeo Titus Peca a suferit un atac cerebral de tip anevrism cu hemoragie în după-amiaza de 27 ianuarie, iar imediat după aceea un stop cardio-respirator – ceea ce a făcut intervenția neurorologilor de la Arad practic imposibilă – cu aparatura, tehnica și personalul din dotare. Nu s-a găsit, de atunci, nicio soluție pentru operarea lui… așa încât a zăcut, în comă de gradul 4, timp de 11 zile. Astăzi, imediat după ora 11, și-a dat ultima suflare.

Un sfârșit care i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut, într-un fel sau altul, pe Romeo.

Facebook Comments Box

3 Comentarii

 1. Tot timpul tău…l-ai împărțit cu noi.
  Viata ai împărțit-o cu noi,familia ta..
  Iar dacă as putea mi-aș înparti viata cu tine…
  Și nu cred k as fi singurul!
  Ești un mare om…ne dai peste nas prin omul care ai fost și ne înveți sa ne iubim…pe cei care am rămas!
  Îți spun din suflet ..te iubesc fratele meu!

 2. Zambetul tau i,mi va ramane vesnic in amintire.Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau,in drum spre tara necunoscuta in care mergi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy