marți, decembrie 6, 2022

Un singur centru de VACCINARE rămâne deschis în Arad – cel din Grădiște

Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare Fix – Cinema Grădiște va fi de luni până duminică între orele 8:00 – 20:00. 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Începând de luni, 14 martie 2022, centrul de vaccinare fix amenajat în incinta Cinematografului Arta, situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 2,  își va înceta activitatea. 

În aceste condiții la nivelul municipiului Arad, rămâne deschis un singur centru de vaccinare, cel din cartierul Grădiște.

La Centrul de Vaccinare Fix – Cinema Grădiște vor funcționa fluxuri de vaccinare pentru toate tipurile de vaccin existente, după cum urmează:

  • un flux de vaccinare Pfizer;
  • un flux de vaccinare Johnson & Johnson;
  • un flux de vaccinare Pfizer pentru minori;
  • un flux de vaccinare Moderna.

Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare Fix – Cinema Grădiște, situat pe strada Petru Rareș nr.25, va fi de luni până duminică între orele 8:00 – 20:00. 

Ținând cont de numărul mic de vaccinări înregistrate în ultimul timp, Primăria Arad apreciază că este suficient un singur centru de vaccinare cu un program de lucru de 12 ore. 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Foto: arhivă

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news