joi, septembrie 29, 2022

„VREM DRUMUL REPARAT!” Un nou PROTEST COLECTIV față de starea drumurilor din Arad: pe traseul Almaş – Dieci – Revetiş – Berindia – Păulian, oamenii au ieșit în stradă

 

Aproape toți locuitorii din comunele  Almaș și Dieci au ieșit în mijlocul drumului cu câteva zeci dintre maşinile personale, protestând în Sâmbăta Floriilor pe DJ 708, nemulţumiţi de starea dezastruoasă în care se află șoselele aflate sub administrarea Consiliului Județean Arad.

Protestul s-a desfăşurat pe traseul Almaş – Dieci – Revetiş – Berindia – Păulian. Oamenii au cerut autorităţilor să repare de urgenţă acest drum.

„VREM DRUMUL REPARAT!” a fost „scandarea zilei” de 31 martie, 2018.

Protestatarii au înaintat ultima adresă scrisă către CJA (dintr-o lungă și enervantă corespondență), a cărei copie foto o puteți citi aici – cu specificația că nu au primit niciun răspuns de la data înregistrării (abatere gravă de la Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public)!

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Protestam și protestam și mai marii județului au dureri! La bască, la patina sau mai mult ca sigur în p….

  2. Nu inteleg de ce nu ati lrotestat ski voi in fata la grafinita din Dieci… Era mai spectaculoasa situatia!…. Precum protestele de la Siria :))

  3. Felicitări pentru inițiativa, așa ar trebui să facă toți,și la noi drumul e dezastru

Comentariile sunt închise.